News

Un motociclist care a murit într-un accident teribil, jefuit în drum spre morgă. Părinții săi sunt în stare de șoc

03.07.2020 | 12:09
Un motociclist care a murit intrun accident teribil jefuit in drum spre morga Parintii sai sunt in stare de soc
Un motociclist care a murit într-un accident teribil, jefuit în drum spre morgă. Părinții săi sunt în stare de șoc. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Simion Zafiu, motociclistul sucevean în vârstă de 33 de ani care a murit într-un accident cumplit săptămâna trecută după ce a fost acroșat de o autobasculantă, a fost jefuit în drumul spre morgă. Anunțul a fost făcut de părinții bărbatului care au mers la poliție pentru a reclama furtul.

Primele informații arată că motociclistul din Fundu Moldovei a fost jefuit de toate bunurile pe care le avea asupra sa. Este vorba de acte, ceasul de la mână, borseta cu bani și un lănțișor de aur.

ADVERTISEMENT

Bunurile de valoare ar fi dispărut pe traseul de la locul accidentului care a avut loc pe drumul E85, în comuna ieșeană Mirosloveşti și până la morgă. Se pare că oamenii legii le-au cerut familiei bărbatului discreție în acest caz.

Motociclist sucevean, jefuit la scurt timp după ce a murit într-un accident cumplit

„De la locul accidentului până la morgă, acesta este traseul unde au dispărut bunurile motociclistului decedat (…). Părinților lui Simi li s-ar fi cerut discreție asupra jafului”, arată o sursă citată de stiridinbucovina.ro.

ADVERTISEMENT

Potrivit publicației locale, oamenii legii au deschis o anchetă, însă nu au reușit să dea de urma bunurilor lui Simion Zafiu, motociclistul care și-a pierdut viață săptămâna trecută, pe 23 iunie, după ce a fost lovit din plin de o autobasculantă.

Simion Zafiu, condus pe ultimul drum de peste 100 de motocicliști

Simion Zafiu, care lucra în domeniul IT, a fost înmormântat în comuna Cârlibaba din județul Suceava, fiind condus pe ultimul drum de peste 100 de motocicliști și 40 de mașini. Oamenii au fost escortați pe tot traseul până la biserică, de două mașini ale poliției și una a jandarmeriei.

ADVERTISEMENT

Bărbatul în vârstă de 33 de ani a lăsat un gol imens în sufletelor celor care l-au cunoscut, foarte mulți transmițând mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare, atât în ziua în care au aflat despre teribilul accident, cât și după.

„Astăzi l-am pierdut pe SIMI! E atât de nedreaptă viața. Suntem în stare de șoc! Un om atât de bun și frumos, întotdeauna cu zâmbetul pe buze și un uriaș apetit de a face bine semenilor lui.

ADVERTISEMENT

Simion Zafiu, nu s-au inventat cuvinte care să exprime regretul nostru”, se arată în mesajul grupului Bikers for Humanity Romania din care făcea parte motociclistul.

Astăzi l-am pierdut pe SIMI! E atât de nedreaptă viața. Suntem în stare de șoc! Un om atât de bun și frumos, întotdeauna…

Nai-post ni Bikers for Humanity Romania noong Martes, Hunyo 23, 2020

 

ADVERTISEMENT
Tags: