News

Un motociclist Hells Angels România, prins la Cluj. Era căutat de șase luni pentru tentativă de omor

19.04.2021 | 23:49
Un motociclist Hells Angels Romania prins la Cluj Era cautat de sase luni pentru tentativa de omor
Un motociclist Hells Angels România, prins la Cluj. Era căutat de șase luni pentru tentativă de omor. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un motociclist al grupării Hells Angels România, care era dat în urmărire de șase luni pentru șantaj și tentativă de omor, a fost prins de mascați în județul Cluj.

Din informațiile oferite de Poliția Română, bărbatul, de 37 de ani, care locuia în județul Mureș, fost prins, luni seară, de polițiștii din Cluj, în timp ce se afla la o benzinărie în comuna Florești.

ADVERTISEMENT

În zilele viitoare, acesta urmează să fie prezentat Curții de Apel Cluj, în vederea confirmării celor două mandate internaționale aflate pe numele său.

Motociclist Hells Angels România, căutat în Germania pentru tentativă de omor, prins la Cluj

Membrul Hells Angels România fusese dat în urmărire de către autoritățile germane, în luna octombrie a anului trecut, după ce în luna august a aceluiași an, ar fi săvârșit o faptă de șantaj, totodată fiind acuzat de săvârșirea unei infracțiuni de omor sub forma tentativei, pe teritoriul statului german.

ADVERTISEMENT

Suspectul a fost prins într-o benzinărie din Florești. La acțiunea de capturare a acestuia au luat parte polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, precum și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj.

”Azi, în jurul orei 18.00, în urma activităților informativ-operative desfășurate de către polițiștii specializați în depistarea persoanelor urmărite, din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Cluj, în colaborare cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, precum și cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj, a fost depistat un bărbat, pe numele căruia erau emise două mandate europene de arestare.

ADVERTISEMENT

Cel în cauză, un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din județul Mureș, a fost dat în urmărire de către autoritățile germane, în luna octombrie a anului trecut, după ce în luna august a aceluiași an, ar fi săvârșit o faptă de șantaj, totodată fiind acuzat de săvârșirea unei infracțiuni de omor sub forma tentativei, pe teritoriul statului german.

Bărbatul urmează a fi prezentat procurorilor din cadrul Curții de Apel Cluj, în vederea confirmării celor doua mandate.

ADVERTISEMENT

Poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române”, anunță IPJ Cluj, conform Gândul.

Șeful Hells Angels Romania și alți motocicliști, prinși în flagrant în toamna lui 2020

Acțiunea de luni din județul Cluj nu este prima din ultimele luni care vizează membri ai grupării Hells Angels. În noiembrie anul trecut, o acțiune a procurorilor de la DIICOT în colaborare cu investigatori americani a dus la prinderea în flagrant a mai multor motocicliști membri ai Hells Angels România.

La acea dată, aceștia au fost luați cu mascații, după 8 percheziții domiciliare în Ilfov și București. Dosarul în care erau anchetați viza trafic de droguri, asasinate la comandă și sume imense de bani, de sute de mii de dolari.

ADVERTISEMENT