News

Un nepalez a atacat un elev, în curtea unei școli din sectorul 1. Bărbatul e acuzat de tâlhărie

Un elev din București a fost atacat în curtea școlii și tâlhărit de un bărbat. Băiatul a fost deposedat de telefonul mobil.
22.04.2023 | 15:06
Un nepalez a atacat un elev in curtea unei scoli din sectorul 1 Barbatul e acuzat de talharie
Un elev a fost agresat și deposedat de telefon în timp ce se afla în curtea școlii / Foto: Hepta (simbol)
ADVERTISEMENT

Incidentul a avut loc miercuri, 19 aprilie, iar agresorul a fost deja reținut. Acesta este un cetățean străin și se pare că în momentul comiterii faptelor s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a mai atacat un elev, tot în curtea școlii

„La data de 20 aprilie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 5 Poliție au reținut un bărbat, față de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

ADVERTISEMENT

În fapt, la data de 20 aprilie 2023, Secția 5 Poliție a fost sesizată de către o femeie, cu privire la faptul că, în dată de 19 aprilie, în jurul orei 18.30, în timp ce fiul ei, minor, se află împreună cu un coleg de clasa, pe terenul de fotbal al unei școli din Sectorul 1, o persoană necunoscută, folosind forța fizică, l-ar fi deposedat de telefonul mobil.

Totodată, bărbatul l-ar fi lovit și pe colegul fiului său, provocându-i urme vizibile de violență.

ADVERTISEMENT

În urmă activităților investigativ-operative, a fost depistat un bărbat, cetățean străin, bănuit de comiterea faptelor.

Bănuitul a fost condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauza, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală.

ADVERTISEMENT

Cercetările sunt continuate de către Secția 5 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Ce pedeapsă riscă nepalezul care a atacat un elev în curtea școlii

Potrivit Hotnews, bărbatul care a atacat un elev și l-a deposedat de telefonul mobil ar fi de origine nepaleză. Polițiștii vor să afle cum a reușit agresorul să pătrundă în curtea unității de învățământ unde se aflau elevii.

ADVERTISEMENT

Dacă va fi găsit vinovat pentru faptele lui, bărbatul riscă o condamnare cu închisoarea de la 2 la 7 ani, pedeapsa legală pentru tâlhărie. Polițiștii nu au dezvăluit dacă prejudiciul a fost recuperat de elevul care a fost atacat în curtea școlii.

ADVERTISEMENT
Tags: