ANUNŢ ŞOC despre starea lui Gabriel COTABIŢĂ!

Gabriel Cotabiţă a ieşit din comă zilele trecute, respiră singur şi este conştient. Toate aceste lucruri au fost spuse de fiica sa într-un comunicat pe facebook. Un medic neurolog spune că...
07.06.2015 | 11:30
ANUNT SOC despre starea lui Gabriel COTABITA

Gabriel Cotabiţă a ieşit din comă zilele trecute, respiră singur şi este conştient. Toate aceste lucruri au fost spuse de fiica sa într-un comunicat pe facebook. Un medic neurolog spune că starea artistului este însă alta.

VIDEO ŞI FOTO! IMAGINI BOMBĂ CU ELENA UDREA! VEZI CUM FACE PLAJĂ ÎN AREST! CE COSTUM DE BAIE ARE…

Constantin Popa, medic neurolog, a declarat că Gabi Cotabiţă nu este încă foarte lucid de ceea ce se întâmplă în jurul lui. “Starea pentru că răspunde cu da sau nu înseamnă că el este încă prezent, că înţelege ce i se spune”.

DECIZIE ŞOC ÎN SHOWBIZZ-UL ROM NESC! O VEDETĂ, DIVORŢ NEAŞTEPTAT!

“Spun aceleaşi lucruri pe care le-am spus şi până acum. Evident că vin oameni şi vorbesc mereu despre cazul lui Gabriel Cotabiţă. Are momente confuze, are momente în care nu recunoaşte pe nimeni, e un miracol că a ieşit din comă după patru săptămâni. Gabi dacă îşi revine 80, 60, 30 %, eu îl voi respecta în continuare ca om”, a spus George Ciubotaru.

GATA! S-a aflat totul despre noul IUBIT al Simonei Halep 

Aela Cotabiţă: “Tata e puternic”

Fiica lui Gabriel Cotabiţa, Aela, a făcut declaraţii prin intermediul reţelei de socializare Facebook, despre starea de sănătate a artistului. Un mesaj care trezeşte emoţii puternice a fost postat pe internet. Aela Cotabiţă spulberă toate zvonurile apărute, în presă, în ultima perioadă şi, aşa cum spynews.ro anunţa, în exclusivitate, confirmă faptul că tatăl său a ieşit din comă.

INCREDIBIL! EL E BĂRBATUL CARE A REFUZAT SĂ FACĂ SEX CU HALEP ŞI SORANA CÎRSTEA!!!

“Tata demonstrează în fiecare zi cât de puternic şi ambiţios este şi reuşeşte să uimească atât echipa medicală cât şi pe noi cu progresele pe care le face. Am depăşit o etapă în acest drum. Ne concentrăm acum pe partea de recuperare specifică în astfel de cazuri şi suntem încrezătoare atât în voinţa şi forţa tatei cât şi în expertiza echipei medicale a Spitalului Floreasca.

Gică Hagi, DIVORŢ ŞOC! Motivul e incredibil! “Nu te încurci…”

Este un proces firesc însă de durată, în care sunt cu atât mai importante liniştea, discreţia şi gândurile bune acordate în primul rând tatei. Cuvintele sunt de prisos atunci când vine vorba de recunoştinţa pe care o simţim faţă de toti cei care ne susţin. Vă mulţumim”

ULTIMA ORĂ! DOAMNE, CE TRAGEDIE! MARELE CAMPION A MURIT ÎN URMĂ CU PUŢIN TIMP ÎNTR-UN TERIBIL ACCIDENT!

Gabriel Cotabiţă a intrat în comă pe 8 mai, după ce a suferit un stop cardio-respirator, iar creierul nu a fost oxigenat timp de 15 minute. Spynews a anunţat în exclusivitate, marţi, că artistul a ieşit din comă, şi-a strigat fiica, pe Eliza, şi respiră fără ajutorul aparatelor.

Dramatic! Un actor celebru a murit la Paris

Într-o perioadă în care toată lumea se aştepta la un final tragic, energiile pozitive ale rudelor, rugile şi susţinerea fanilor l-au fajutat pe Cotabiţă să se recupereze.

Sursă: www.spynews.ro