ADVERTISEMENT
Life

Un nou adulter în familia Stegaru? Vulpița, foc și pară pe soțul ei. Viorel, prins în tandrețuri cu o altă femeie

Autor: Alexa Serdan | 02.09.2020 | 21:03
Un nou adulter în familia Stegaru? Vulpița, foc și pară pe soțul ei. Viorel, prins în tandrețuri cu o altă femeie
Un nou adulter în familia Stegaru? Vulpița, foc și pară pe soțul ei. Viorel, prins în tandrețuri cu o altă femeie. Sursa foto: Instagram.com

Vulpița a ajuns în atenția publică din cauza infidelităților repetate, recent părând că lucrurile s-au liniștit între ea și Viorel Stegaru. Cuplul din Blăgești, județul Vaslui, a petrecut un weekend de poveste, însă revenirea în Capitală nu a fost de bun augur bărbatul fiind pe picior greșit.

ADVERTISEMENT

Cunoscută pentru aparițiile în emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1, femeia a făcut o adevărată criză de gelozie mărturisind că nu i-a plăcut absolut deloc apropierea dintre Viorel Stegaru și ghidul care le-a fost alături în Galați, o tânără pe nume Corina.

Blondina a fost alături de soții din Blăgești și le-a prezentat istoria orașului. Dacă inițial Vulpița nu a părut deranjată de prezența Corinei, ulterior în platoul emisiunii moderate de Mirela Vaida și-a spus supărarea. Aceasta a declarat că soțul ei și ghidul din Galați s-au îmbrățișat într-un fel care nu i-a fost pe plac.

ADVERTISEMENT

Vulpița, geloasă din cale afară pe soțul ei, Viorel Steagru

„Am și eu un suflet. Nu pot să văd pe alta, uite așa. Una într-o parte și una într-o parte, dar cum o fi, ca la balamuc?”, a spus Vulpița în emisiunea „Acces Direct”, informeză a1.ro.

Veronica și Viorel Steagru își doreau reînnoirea jurămintelor, dar după 2 săptămâni de lapte și miere se pare că un nou scandal a apărut în viața lor. Discuțiile neîncetate dintre cei doi soți au continuat și zilele următoare, Vulpița fiind extrem de geloasă din cauza faptului că Viorel a luat-o în brațe pe Corina.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida, reacție acidă în urma scandalului dintre Vulpița și Viorel: „Nu mai veniți”

Soții Stegaru nu au apărut în platoul emisiunii de la Antena 1, Radu Rotaru și Doina Stina, doi dintre colegii Mirelei Vaida, povestind întreaga întâmplare de la care a pornit întregul scandal. Mai mult decât atât, Mirela Vaida a lăsat să se înțeleagă că cei doi i-au condiționat, nedorind să apară pe post respectiva filmare.

„Pe mine mă enervează foarte tare ideea asta cu condiționările. Trebuie să-i spun lui Viorel, probabil că mă vede, și Veronicăi, că emisiunea asta, serialul ăsta care este făcut de ei, cu viața lor, de fapt, că nu noi i-am inventat, noi i-am descoperit, ei au venit la noi. 

ADVERTISEMENT

Asta nu înseamnă că ei trebuie să ne spună ce să dăm sau ce să nu dăm la televizor, adică dacă Veronica așa se ceartă din te miri ce și Viorel nu poate să depășească momentul sau nu poate să-și liniștească nevasta… 

Nu poate să ne spună nouă nu dați filmarea că dacă o dați nu mai venim. E, uite că am dat-o, nu mai veniți! Ce să zic, nu mai veniți”, a fost replica pe care Mirela Vaida le-a dat-o soților Stegaru.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!