News

Un nou anunț despre starea lui Mihai Constantinescu. Ce decizie ar fi luat medicii de la Spitalul Floreasca

14.06.2019 | 09:15
Un nou anunt despre starea lui Mihai Constantinescu Ce decizie ar fi luat medicii de la Spitalul Floreasca

Starea lui Mihai Constantinescu este din nou critică, după ce zilele trecute veștile erau mai bune. Din nefericire, medicii de la Spitalul Floreasca au fost nevoiți să îl intubeze din nou pe marele cântăreț, scrie cancan.ro. Surse din spital au declarat pentru site-ul de știri mondene că soția lui Constantinescu a fost văzută pe holurile spitalului, semn că artistul e în continuare internat.

Mihai Constantinescu, din nou intubat

Cu toate acestea, bărbatul care a făcut destăinuirea pentru CANCAN.RO a spus că ar fi auzit o discuție între medic și Simona Secrier, și se pare că starea lui Mihai Constantinescu e într-adevăr mai bună, dar nu se poate vorbi încă de o recuperare 100%, căci acesta este ținut sub stricta supraveghere a doctorilor.

„Noi facem acele rugăciuni zilnice după ora 12, începând cu ora 12, rugăciuni comune, sunt foarte mulţi care fac chestia asta şi sperăm ca Dumnezeu… că Dumnezeu nu are mâini, nu ştiu, el are oameni, el lucrează prin oameni, prin îngeraşii lui de pe pământ, aşa spun eu, prin doctori, prin prieteni, prin gânduri frumoase şi bune, pentru că gândurile negative s-ar putea să îi facă rău.

Mihai Constantinescu a suferit un stop cardiac pe 13 mai. Sursa foto: Agerpres

Artistul suferise un accident vascular cerebral, urmat la o lună de zile de un stop cardiac

Şi atunci noi ne gândim că este imposibil să moară acum, de ce să moară? Şi atunci altă stare i se transmite subiectului respectiv, care e bolnav”, spunea recent Adrian Daminescu, coleg de breaslă al muzicianului, la o emisiune de televiziune.

Mihai Constantinescu a ajuns la spital pe 13 mai, în urma unui stop cardiorespirator. Medicii l-au resuscitat în acea seară de 13 mai ore bune, însă artistul nu dădea semne, așa că a intrat în moarte clinică. A fost în comă indusă timp de mai multe săptămâni, timp în care familia și prietenii nu puteau decât să se roage.

Cu o lună înainte să ajungă la spital, artistul ar fi suferit un accident vascular cerebral, scria presa mondenă imediat după internarea acestuia la Spitalul Floreasca. Artistul are mai multe boli cardiace și o boală la plămâni.