Sport

Un nou atac al lui Mihai Stoica la adresa CSA Steaua: „Această creație comunistă e o ofensă!”

Mihai Stoica a avut un nou atac dur la adresa Clubului Sportiv al Armatei Steaua, despre care a spus că este o creație comunistă.
15.05.2023 | 22:46
Un nou atac al lui Mihai Stoica la adresa CSA Steaua Aceasta creatie comunista e o ofensa
Un nou atac al lui Mihai Stoica la adresa CSA Steaua. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Oficialul vicecampioanei României a recunoscut că nu s-a uitat niciodată la meciurile celor de la CSA Steaua și a spus că echipa este de fapt o ofensă, care nu are viitor și care cheltuie mulți bani de la bugetul statului.

Un nou atac al lui Mihai Stoica la adresa CSA Steaua

Mihai Stoica a avut un nou atac dur la adresa CSA Steaua, despre care a spus că este o ofensă, o creație comunistă, care cheltuie bani mulți de la bugetul statului, dar care nu are niciun viitor:

ADVERTISEMENT

„Nu m-am uitat niciodată la meciurile acestei echipe. Pentru că eu consider că echipa asta… în afara faptului că Peluza Sud o cunosc şi chiar i-am apreciat tot timpul, le-am apreciat verticalitatea, chiar dacă niciodată nu am avut o relaţie foarte bună cu ei, cred că această creaţie o creaţie comunistă şi e o ofensă la adresa noastră”.

„Ce o echipă care nu are viitor să cheltuie foarte mulţi bani din bugetul statului… o ofensă. Şi cred că, până la urmă, cineva va răspune penal pentru asta. Nu pot să mă uit la asta.

ADVERTISEMENT

Nu, Steaua mă interesează, a jucat aseară (n.r. duminică), 1-0 cu CFR, 42.439 nu e un număr de telefon, e numărul de spectatori care au fost aseară pe Arena Naţională”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

„Milioane de euro ca să fie plătiți jucători de mâna a doua!”

Nu a fost primul atac furibund făcut de Mihai Stoica la adresa CSA Steaua, acesta a mai vorbit în trecut despre salariile mari ale fotbaliștilor „militarilor”, despre care a spus că sunt jucători de mâna a doua.

ADVERTISEMENT

„Steliștii, cei care știu că FCSB e Steaua, vor să vină numai ca să-și exprime atașamentul față de echipă și pentru a demonstra că alții, care s-au înființat acum… citesc că o echipă care n-are posibilitatea să promoveze folosește 2 milioane.

În loc să fie folosiți pentru tehnică militară, pentru echipamente, noi îi folosim ca să fie plătiți niște jucători de mâna a doua într-o competiție pe care nu o pot câștiga, iar lumea nu vrea așa ceva.

ADVERTISEMENT

Nu vrea populismul ăsta! Nu există așa ceva! E o echipă care nu are suporteri, care are 1.000 și spun prin ziare că au fost 2.500. La noi sunt 40.000. Să schimbe legile dacă vor să facă cu adevărat ceva”, spunea MM Stoica în luna octombrie.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,77 este cota pentru „2 solist” la meciul Farul – FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: