News
notix pixel id

Un nou atac armat în SUA! Cinci persoane au fost rănite

11.09.2019 | 20:52
Un nou atac armat în SUA! Cinci persoane au fost rănite
Atac armat în Florida. Cinci persoane au fost rănite

Un nou atac armat i-a îngrozit pe cetățenii din Statele Unite ale Americii. De data aceasta, cinci persoane  au fost rănite miercuri prin înjunghiere la Tallahassee, în Florida, după ce un bărbat înarmat cu un cuțit s-a năpustit, pur și simplu, asupra lor. La scurt timp după incidentul care a avut loc la un furnizor de materiale de construcţii angro, Dyke Industries, situat la aproximativ 6,5 kilometri de Universitatea Statului Florida şi aproape zece kilometri de Capitol, poliția de peste Ocean a anunțat că agresorul a fost capturat.

Un bărbat a înjunghiat cinci persoane în Florida, SUA

Răniții au fost transportați de urgență la spitalul Tallahassee Memorial Healthcare, a transmis Morgan King, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale. În momentul de față, una dintre cele cinci victime se află în stare gravă. Autoritățile din Tallahassee au demarat o amplă anchetă în acest caz, reușind deja să-l identifice și să-l captureze pe atacator.

Damon Miller, purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Tallahassee, a declarat că un suspect a fost reţinut, urmând ca în cel mai scurt timp să fie stabilite împrejurările exacte în care a avut loc incidentul. Pentru moment, nu se știe dacă bărbatul este angajat al respectivei companii.

20 de oameni, uciși cu sânge rece în urma unui atac armat din Texas

Nu este singurul incident de acest gen petrecut recent pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. În urmă cu doar câteva zile, un tânăr înarmat a deschis focul într-un complex comercial din orașul El Paso, Texas, provocând moartea a 20 de persoane, în vreme ce alte 26 s-au ales cu răni grave. Masacrul a avut loc în cursul zilei de duminică, iar sute de polițiști, inclusiv agenți FBI, au împânzit imediat întreaga zonă, după doar șase minute, pornind în căutarea celui responsabil.

Nu  a mai durat mult până când oamenii legii au reușit să îl identifice și să îl captureze pe agresor. Este vorba despre un bărbat alb, de 21 ani, originar chiar din Texas. Autoritățile suspectează că ura a stat la baza acestui atac, mai ales că în zona în care a avut loc tragedia există o mare comunitate hispanică.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri