Fotbal intern

Un nou atac la patron privind vânzarea lui Dinamo: „De ce? Îi este afectată imaginea electorală lui Robert Negoiță?”

09.05.2020 | 15:02
Un nou atac la patron privind vanzarea lui Dinamo De ce Ii este afectata imaginea electorala lui Robert Negoita
ADVERTISEMENT

Ultrașii lui Dinamo continuă seria atacurilor la adresa lui Ionuț Negoiță, patronul „alb-roșilor”, pe care îl consideră vinovatul pentru toată situația de la club.

Ultrașii lui Dinamo îl atacă pe Ionuț Negoiță

Ionuț Negoiță, patronul lui Dinamo, este unul dintre cele mai detestate persoane de către fanii „câinilor”, iar pe pagina de Facebook a PCH-ului a fost emis un comunicat despre situația de la clubul din șoseaua „Ștefan cel Mare”.

ADVERTISEMENT

„Noi avem datoria să vă spunem adevărul. Negoiță vrea să scape de Dinamo. E disperat să scape de Dinamo. Dintre cei care au negociat cu el în ultima vreme fără a cumpăra, niciunul nu a venit să spună că Negoiță doar se joacă de-a vânzarea clubului.

Are motivele lui să scape cât mai repede de acest cartof fierbinte.

– poate că frige procesul de bancruta frauduloasă (de aici și dorința de a vinde pe 1 leu).

– poate că este împins de Robert Negoita care simte că imaginea electorală îi este afectată”, se arată în comunicatul PCH.

ADVERTISEMENT

PCH a plătit salariile fotbaliștilor

Ultraşii lui Dinamo au anunţat că vor oferi 50.000 de euro pentru ca jucătorii “câinilor” să-şi primească salariile restante.

“Suntem oameni ai acțiunilor, ai faptelor. Trecem dincolo de vorbe. După plata licenței de către suporteri, prin ProgramDDB, suntem gata să oferim alți 50.000 de euro, care s-au strâns în ultima săptămână, pentru plata salariilor jucătorilor.

ADVERTISEMENT

Suma aceasta se adaugă celorlalte două tranșe deja transferate către club, 200.000 de euro și 150.000 de euro. Membrii DDB vor primi prin email invitația de a vota această propunere”, au anunţat fanii din PCH pe pagina de Facebook.

„Banii cu care ajutăm clubul nu se pierd și nu sunt puși într-un sac fără fund. Măsurile pe care le luăm pentru a ne asigura de acest lucru sunt acestea: 1. Banii ajung în club sub formă de împrumut.

ADVERTISEMENT

2. Contractele pe care le încheiem sunt pregătite de experții pe probleme juridice din boardul DDB. Suntem asistați de o casă de avocatură, ”Țucă, Zbârcea & Asociații” care este lider în domeniu în România.; 3. Persoanele desemnate de către boardul DDB asistă la efectuarea plăților și intră în posesia copiilor de pe ordinele de plată. Astfel ne asigurăm că banii ajung la jucători;

4. La data scadentă, dacă sumele nu se întorc în ProgramDDB, acestea se transformă în acțiuni. În felul acesta membrii DDB pot ajunge să dețină 20% din Clubul Dinamo. Măsurile sunt gândite în așa fel încât un potențial investitor serios să poată prelua clubul fără a fi împiedicat de intervenția noastră”, au mai anunţat fanii lui Dinamo.

ADVERTISEMENT