Carousel hot news

FOTO+VIDEO. Un nou atentat în Paris !O fetiţă de 13 ani a murit, iar mai mulţi oameni au fost răniţi

Atentatele teroriste nu se opresc în Franţa. Luni, 14 august, în cursul serii Parisul a fost din nou însângerat. O maşină a intrat într-un restaurant, făcând cel puţin 8 victime, conform...
Autor: Iuliana Spirache | 15.08.2017 | 00:10

Atentatele teroriste nu se opresc în Franţa. Luni, 14 august, în cursul serii Parisul a fost din nou însângerat. O maşină a intrat într-un restaurant, făcând cel puţin 8 victime, conform presei din Franţa.

O fetiţă în vârstă de 13 ani şi-ar fi pierdut viaţa în urma atentatului, dar informaţia nu a fost confirmată până în acest moment.

Autoturismul BMW a intrat deliberat pe terasa unei pizzerii din Seine et Marne, suburbie a Parisului. Poliţia franceză a anunţat pe Twitter că desfăşoară o operaţiune unde s-a produs incidentul, fără a face alte precizări.

Atentatorul a fost arestat, anunţă BFMTV.

Potrivit unor surse citate de cotidianul Le Parisien, o persoană a fost ucisă, iar alte cinci au fost rănite în incidentul rutier, care pare a fi un act deliberat, dar nu unul de tip terorist, după cum au precizat autoritîţile franceze, informează 7sur7.be.

yjtjyt

Ştire în curs de actualizare.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!