Un nou atentat zguduie lumea. Au fost vizaţi mai mulţi turişti europeni şi americani

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
04/08/2016, 17:20
Un nou atentat zguduie lumea. Au fost vizaţi mai mulţi turişti europeni şi americani

Mai mulţi turişti europeni şi americani au fost răniţi joi într-un tir cu rachetă lansat asupra convoiului lor în vestul Afganistanului, în timp ce călătoreau pe o rută între oraşele istorice Bamyan şi Herat, relatează AFP.

Potrivit unui responsabil din Herat, capitala provinciei cu acelaşi nume, în apropiere de graniţa iraniană, este vorba de un grup de 12 persoane, opt britanici, trei americani şi un german.

Anterior, agenţia de presă chineză Xinhua anunţase că cel puţin 10 turişti străini au fost ucişi şi cinci au fost răniţi într-o ambuscadă care a avut loc joi în provincia Herat, din vestul Afganistanului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al guvernatorului din Herat, Jilani Farhad, turiştii călătoreau în convoi sub protecţia armatei afgane care a ripostat la atac şi „mai mulţi talibani au fost ucişi”. Talibanii nu au revendicat deocamdată atacul.

Sursă: www.agerpres.ro

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×