News

Un nou avertisment ANM: Unde vor cădea ploi sâmbătă și duminică. Ce se întâmplă cu vremea începând de luni

04.05.2019 | 10:25
Cum va fi vremea in weekend-ul 4-5 mai
ADVERTISEMENT

Agenția Națională de Meteorologie a anunțat cum va fi vremea în weekend-ul 4-5 mai! Vremea va fi caldă sâmbătă în sudul și sud-estul țării, cu temperaturi care vor urca până la 27 de grade Celsius. Duminică, revin ploile în cea mai mare parte a țării, potrivit meteorologilor, iar de săptămâna viitoare se face frig!

Vreme frumoasă la începutul weekendului 4-5 mai, ploiasă spre final

„Sâmbătă, vremea va fi caldă în sud și în sud-est și în general normală sub aspect termic în restul teritoriului. Pe parcursul zilei, cu o probabilitate mai mare după orele prânzului, vor fi înnorări accentuate, averse și descărcări electrice în nordul țării și în zonele de deal și de munte.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă, temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 27 de grade Celsius, cu cele mai ridicate valori în Muntenia, iar temperaturile minime vor fi cuprinse între 5 și 14 grade”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Constanța Vâlciu, meteorolog de serviciu în cadrul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) și citat de știripesurse.ro.

Vremea weekend 4-5 mai
De duminica revin ploile

De săptămâna viitoare, se face frig

Potrivit sursei citate, și în Capitală sâmbătă va fi o vreme caldă, cu cer variabil, dar cu probabilitatea de înnorări pe parcursul nopții, iar temperaturile vor urca chiar și până la 26 de grade Celsius.

ADVERTISEMENT

„Dumincă, în țară, vremea va deveni în general instabilă și vor fi averse cu descărcări electrice în cea mai mare parte a țării, iar temperaturile maxime vor fi ușor mai coborâte față de sâmbătă, până la 23 de grade. Și în București, cerul va avea înnorări temporare, iar probabilitatea de apariție a averselor va fi mai ridicată spre seară, iar temperatura maximă va fi de 22-24 de grade Celsius”, precizează meteorologul.

Potrivit specialistului Agenției Naționale de Meteorologie, de luni se răcește în nordul țării, iar de marți răcirea este semnificativă la nivelul întregii țări, adusă de un val de aer rece, cu temperaturi care nu vor depăși nici măcar 18 grade Celsius.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri