ULTIMĂ ORĂ! Un nou candidat la şefia FRF. Vezi reacţia lui Gică Popescu

George Nistor   
în Carousel hot news
04/12/2013, 15:17
ULTIMĂ ORĂ! Un nou candidat la şefia FRF. Vezi reacţia lui Gică Popescu

UPDATE /15:18 Gică Popescu vede cu ochi buni cea de-a treia candidatură la FRF şi are numai cuvinte de laudă la adresa lui Puşcaş.

“Este important să fie cîţi mai mulţi oameni care să candideze. Îl ştiu pe Marcel ca fiind un om cu bun simţ, îl voi respect, acesta este modelul pe care noi trebuie să-l promovăm. M-aş bucura să fie o competiţie în ceea ce înseamnă  program, iar oamenii din fotbal să aleagă. Cu siguranţă că vor mai apărea în cursă şi alţi oameni. Întotdeauna mi-am dorit să am în jur oameni care să aducă un plus de valoare în tot ceea ce fac”, a spus “Baciul” la Sport.ro

 

În ultimele zile au fost tot mai multe propuneri pentru alegerile de la FRF, însă astăzi a apărut un nou candidat la şefia federaţiei. Este vorba despre Marcel Puşcaş, fostul preşedinte al Stelei, care şi-a anunţat, în direct, la sport.ro, candidatura!

El va concura împotriva lui Răzvan Burleanu şi Gică Popescu, ceilalţi 2 candidaţi care şi-au anunţat candidatura pînă acum.

“Candidez ca să propun şi o altă alternativă. Dacă sunt mai multe candidaturi, lumea va avea mai multe opţiuni de unde să aleagă, important e ca oamenii să pună pixul pe cine trebuie”, a spus Puşcaş.

Închide ×