News

Un nou caz Caracal. Ce au descoperit polițiștii în casa unui bărbat din Târgu Mureș. Vecinii spun că individul aducea acasă femei și apoi le sechestra

Un bărbat din Târgu Mureș a fost găsit aproape mort în casă, după ce a încercat să se sinucidă. Individul în vârstă de 58 de ani a ajuns la spital, însă va avea de dat multe explicații.
27.07.2022 | 11:56
Un nou caz Caracal Ce au descoperit politistii in casa unui barbat din Targu Mures Vecinii spun ca individul aducea acasa femei si apoi le sechestra
Caz tulburător în Târgu Mureș. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cazul este mult mai complicat, pentru că pompierii au găsit, într-o cameră alăturată, cadavrul unei femei. Inițial, pompierii au fost sunați de către familia bărbatului, speriată că acesta nu mai răspundea la telefon de zile întregi.

Un bărbat din Mureș ar fi sechestrat mai multe femei

Misiunea pompierilor nu a fost ușoară, aceștia fiind nevoiți să intre cu forța în casă prin balconul apartamentului situat la etajul 10 al blocului.

ADVERTISEMENT

După ce au pătruns în apartament, l-au găsit pe bărbat întins pe podea, semiconștient. Acesta ar fi încercat să se sinucidă, gestul său având legătură, cel mai probabil, cu descoperirea sinistră a pompierilor din camera alăturată.

La câțiva metri distanță, salvatorii au descoperit cadavrul unei femei în vârstă de 56 de ani. S-a stabilit că aceasta era moartă de mai multe zile și ar fi concubina bărbatului.

ADVERTISEMENT

”În aceeaşi locuinţă a fost identificată o femeie de 56 de ani, decedată. Pe trupul acesteia, nu au fost evidențiate urme vizibile de violență”, a declarat purtătorul de cuvânt IPJ Mureș, Aurica Sabău, potrivit Știri de Cluj.

Cazul se complică și mai mult, conform mărturiilor vecinilor. Aceștia susțin că bărbatul avea un obicei să agațe femei pe internet, pe care le aducea acasă și le sechestra. Fiind un scandalagiu cunoscut, nimeni nu avea curajul să se intereseze de soarta victimelor.

ADVERTISEMENT

”Omul e foarte problematic. Se îmbată, se ceartă, nu ştiu cu cine, dar nu e o chestie de azi, de ieri. E aşa de foarte mult timp. Abia puteam dormi. Trebuia să îmi închid geamurile că făcea gălăgie”, a mărturisit un vecin.

Cazul e, așadar, departe de a fi elucidat, însă bărbatul a fost transportat la spital pentru a primi ajutor medical. Audierile vor continua după ce bărbatul va fi supus unui control psihiatric.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, însă nimeni nu știe ce noi descoperiri macabre vor fi făcute după ce starea de sănătate a bărbatului va fi stabilizată și acesta va putea să discute cu oamenii legii.

ADVERTISEMENT