Un nou caz de coronavirus la TVR! Reacție oficială a postului național

Alexandru Năstase   
în HotNews
28/07/2020, 17:57
Un nou caz de coronavirus la TVR! Reacție oficială a postului național GALERIE FOTO
TVR, al șaselea caz de coronavirus! Sursa foto - facebook

Un nou caz de coronavirus la TVR! Vorbim despre un al șaselea angajat al Televiziunii publice, persoană care a fost depistată pozitiv la testul pentru Covid-19.

Potrivit procedurilor, imediat a fost anunţat medicul de familie şi Cabinetul Medical al instituţiei care au luat măsurile necesare în acest caz.

Conform TVR, “persoana depistată pozitiv este supravegheată zilnic. Datorită programului de lucru la domiciliu, acest al şaselea caz nu are niciun contact la locul de muncă”.

TVR, al șaselea caz de coronavirus!

Televiziunea Română precizează că toate cele şase cazuri nu au legătură între ele, fiind “doar o evoluţie normală în condiţiile unei transmisii comunitare extinse”.

Vă reamintim că primul caz de COVID-19 din TVR a fost descoperit la data de 9 iulie. Atunci, un angajat al Televiziunii Române a fost diagnosticat cu coronavirus.

O anchetă epidemiologică a fost curs, iar în sediul TVR au avut loc dezinfecţii în mai multe spaţii. De asemenea, la acea dată, conducerea TVR a dispus sporirea măsurilor în astfel de cazuri.

Vorbim despre dezinfecţii în mai multe încăperi şi asigurarea suplimentară a unor materiale de protecţie, dar și lucrul de acasă atunci când situația o permite.

De asemenea, tot parcul auto al postului a trecut printr-un proces de dezinfecție, mașinile TVR fiind folosite zilnic de cei care asigură fluxul TV.

Între timp, la doar trei săptămâni distanță, numărul cazurilor de COVID-19 înregistrate în postul național pare că a luat amploare.

 

 

 

Închide ×