Fotbal intern

Un nou caz de coronavirus la U Craiova! Nicușor Bancu, depistat pozitiv și out de la națională. Exclusiv

Un nou caz de coronavirus la U Craiova Nicusor Bancu depistat pozitiv si out de la nationala Exclusiv
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a anunțat un nou caz de COVID-19 în rândul jucătorilor înainte de meciul cu Chindia, programat vineri, de la ora 21:30.

Ștefan Vlădoiu, George Cîmpanu, Vladimir Screciu și Bogdan Vătăjelu erau ultimii care au fost testați pozitivi, dar primii doi s-au vindecat deja, iar Bergodi i-ar putea introduce în teren.

ADVERTISEMENT

Cele mai mari probleme legate de coronavirus au fost la nivel administrativ, atunci când aproape toată conducerea clubului din Bănie a fost pozitivă, iar acționarul Mihai Rotaru s-a aflat internat la ATI.


UPDATE, 5 noiembrie, ora 19:15. FANATIK a aflat că Nicușor Bancu este fotbalistul depistat pozitiv cu noul coronavirust. Fundașul stânga este out și de la acțiunea echipei naționale din luna noiembrie. De altfel, FRF l-a convocat deja pe George Ganea în locul lui.

ADVERTISEMENT

Un nou caz de coronavirus la U Craiova! Anunţul făcut de club

„Din păcate, în urma ultimei testări COVID-19, unul dintre fotbaliștii echipei noastre a fost depistat pozitiv. Îi dorim însănătoșire grabnică,” stă scris în postarea de pe pagina de Facebook a oltenilor.

Anunțul vine înainte de duelul cu Chindia din etapa cu numărul zece din Liga 1. Cristiano Bergodi avea deja bătăi de cap, deoarece Alexandru Cicâldău a suferit leziune musculară și va avea nevoie de aproximativ o săptămână pentru a fi recuperat complet.

ADVERTISEMENT

Totuși, tehnicianul italian se va putea bucura de aportul lui Vlădoiu și Cîmpanu, cei care au ieșit negativi la ultimele teste și vor putea evolua. Dacă jucătorul venit de la Botoșani s-a antrenat pe parcursul întregii săptămâni cu ceilalți colegi, Vlădoiu va prinde doar două antrenamente până la meciul cu Chindia Târgoviște și rămâne de văzut dacă Bergodi îl va folosi din primul minut.

„A revenit Ștefan Vlădoiu, doar azi și mâine se va antrena. Nu știu dacă va fi în lot, ceilalți sunt aproape toți apți. Screciu este încă pozitiv. A revenit și Marius Constantin. Avem un lot bun, complet, iar băieții au entuziasm și moral bun. Au un parcurs foarte bun,” spunea tehnicianul Științei la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

Regula U21 și coronavirusul, combinație problematică pentru olteni

Universitatea Craiova s-a confruntat cu mari probleme în ultima perioadă. Din cauza infectărilor cu COVID-19, Bergodi și staff-ul său ar trebui să găsească soluții pentru a acoperi regula celor doi jucători U21.

Vlădoiu, Cîmpanu și Screciu, eligibili pentru regulă, au fost pozitivi, astfel că antrenorul oltenilor l-a folosit timp de 90 de minute pe Ștefan Baiaram în ultimele meciuri. În meciul cu Dinamo, al doilea fotbalist U21 a fost Alexandru Olteanu, dar a fost schimbat după doar patru minute. Probabil că Olteanu nu l-a convins pe Bergodi, întrucât Ionuț Mitran a fost soluția din ultimele jocuri.

„Trebuie să ţinem cont de această boală, pentru că şi noi am avut încă un jucător pozitiv în această săptămână. Nu e uşor pentru că atunci când se întâmplă îţi dă planurile peste cap. Cred că ar fi o idee bună să se scoată această regulă U21 pe perioada pandemiei, pentru că acest virus reprezintă o problemă mare pentru toate echipele din Liga 1. Pentru că, după cum spuneam, şi noi avem acum 3 jucători sub 21 de ani în această situaţie“, spunea Cristiano Bergodi în urmă cu o săptămână.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Chindia: 1,78 este cota pentru “sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

 

 

ADVERTISEMENT