Life

Un nou caz de violență cutremură showbiz-ul. Fostul Danielei Crudu și-a snopit iubita în bătaie: ” Credeam că o să mă omoare”

18.06.2020 | 11:10
Un nou caz de violenta cutremura showbizul Fostul Danielei Crudu sia snopit iubita in bataie  Credeam ca o sa ma omoare
Daniela Crudu s-a afișat cu Suhaib și după show-ul ”Burlăcița”
ADVERTISEMENT

Fostul iubit al Danielei Crudu, Suhaib Meshah, care este implicat într-un dosar cu de trafic de persoane, este acuzat de fosta iubită a snopit-o din bătaie.

Tânăra susține că bărbatul, ex-concurent ”Burlăcița”, o amenința cu moartea și îi spunea că nu are voie să-și vadă nici măcar familia.

ADVERTISEMENT

Femeia a cerut chiar și ordin de restricție împotriva lui Suhaib Meshah.

Fostul Danielei Crudu își bătea non-stop iubita fotomodel

Fosta iubită a lui Suhaib Meshah a povestit ororile prin care a trecut în timpul relației cu ex-ul concurent de la ”Burlăcița”. Aceasta și-a păstrat anonimatul, de frică să fie abordată din nou de agresor.

Fotomodelul a declarat că bărbatul o amenința cu moartea, dar și cu violențe asupra familiei sale.

ADVERTISEMENT

”Noi am început ca o relație. La început totul a fost OK, se purta foarte frumos, iar după au început bătăile, a început să îmi interzică să mai vorbesc cu cineva.

Mi-a luat telefonul. A început să mă amenințe cu familia mea, cu tatăl meu. El era foarte gelos și mereu găsea un motiv ca să mă bată.

ADVERTISEMENT

Nu credeam că mai sunt și alte victime până n-am văzut la televizor și ulterior la proces. Ne existau motive concrete, era foarte gelos din mici motive. Eu cred că are o problemă, nu este capabil să se bată cu bărbații și își varsă furia agresând femei.

Totul s-a întâmplat în România, iar calvarul a durat aproximativ trei luni. În tot acest timp n-am discutat cu nimeni, pentru că el tot mă amenința. Mă amenința că îi va face rău tatălui meu și din această cauză mi-a fost frică.

ADVERTISEMENT

M-a îndepărtat de toți prietenii, de toate persoanele din jurul meu și n-am avut pe cine să mai contactez. Mereu mă amenința și nu aveam la cine să apelez”, a spus fosta iubită a lui Suhaib, pentru cancan.ro.

”Noi trăim cu traumele provocate de el”

” Îmi este frică pentru familia mea, mai exact pentru tatăl meu. Din această cauză doresc să îmi păstrez anonimatul. Știu de ce este capabil și îmi este frică de el.

Eu am trăit o adevărată traumă și acum visez bătăile pe care le luam și cum eram forțată să stau în casă fără să am posibilitatea să cer cuiva ajutorul. El mă bătea mereu până mă învinețeam și nu mă lăsa să ies din casă până nu îmi treceau vânătăile.

În tot acest timp, n-am putut să iau legătura cu familia mea sau cu tatăl meu. Eram mereu constrânsă și credeam că o să mă omoare la un moment dat.

Nu cred că este corect ca el să fie lăsat în libertate având în vedere că sunt cel puțin nouă persoane traumatizate. El este în libertate și doarme liniștit, iar noi trăim cu traumele provocate de el. Nu este corect să fie lăsat în libertate și prezentat la televizor ca o vedetă nevinovată”, a mărturisit tânăra.

Acuzat de trafic de persoane într-un dosar de prostituție

În mai 2018, Suhaib ar fi recrutat o tânără de 20 de ani cu scopul de a o exploata într-o rețea de prostituție. Acesta i-ar fi plătit fetei transportul și cazarea în Spania, Franța și Suedia, unde fata ar fi practicat prostituția, constrânsă și amenințată cu moartea în caz contrar.

Fostul Danielei Crudu ar fi câștigat în jur de 6000 de euro în urma serviciilor prestate de fată. Anchetatorii susțin că la revenirea în țară, fata a fost închisă într-un apartament în zona Vitan.

În 2019, fata a reușit să fugă din apartament, unde era sechestrată, și s-a dus direct la Poliție.

Polițiștii de la crimă organizată au descins în locuința din Ilfov a fostului concurent de la ”Burlăcița”. Acesta a fost dus la audieri la sediul DIICOT Brașov.

Iordanianul a fost reținut 24 de ani, după care lăsat liber. Magistrații Tribunalului Brașov au luat măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

ADVERTISEMENT