News

Un nou caz de violență în Gorj. Fetiță de 8 ani, bătută și umilită de două minore. Video

15.09.2020 | 10:34
Un nou caz de violenta in Gorj Fetita de 8 ani batuta si umilita de doua minore Video
Un nou caz de violență în Gorj. Fetiță de 8 ani, bătută și umilită de două minore. Sursa foto: captură Facebook
ADVERTISEMENT

Se înmulțesc cazurile de violență din România. Poliția din Gorj a deschis un nou dosar penal după ce o fetiță de 8 ani a fost bătută și umilită în Motru.

Incidentul s-a petrecut pe scara unui bloc din centrul orașului, iar imaginile cu bătaia administrată micuței au fost postate pe un site de socializare.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, acest nou eveniment revoltător s-ar fi petrecut pe 12 septembrie, iar polițiștii i-au identificat pe toţi cei implicați.

Fetiță de 8 ani, bătută și umilită de două minore în Motru

La scurt timp după cazul minorei de 13 ani bătută și umilită de mai multe adolescente în orașul Târgu Jiu, un nou caz similar a fost raportat în același județ Gorj.

ADVERTISEMENT

Pe o pagină de Facebook au apărut o serie de imagini în care mai mulţi copii o bat şi o umilesc pe o fetiţă de opt ani. Incidentul s-ar fi petrecut pe 12 septembrie, în Motru. Poliţiştii i-au identificat pe toţi cei implicaţi și au deschis un dosar penal în acest caz.

Având un vedere imaginile de mai sus, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Cele trei minore au fost identificate că având 8, respectiv 11 ani, toate din Motru, incidentul fiind petrecut in data de 12.09.2020.

ADVERTISEMENT

Cercetările continuă sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Victor Ţuhaşu, conform Reporter24.

Se întâmpla la Motru ! Unde dam de aceeași părinți iresponsabili și de aceeași copii bătuți in cap ! Da , sa va înoate părinții cu tot cu voi câțiva ani “ la apa mare” sa se sature de așa copii fără viitor pe care ii” cresc din greu “ . Sper sa primiți ce meritați !🤬🤬🤬🤬🤬

Geplaatst door Oana Schirloiu op Zondag 13 september 2020

Minora, bătută în fața blocului în care locuiește

Evenimentul grav din județul a avut loc în zona centrală a municipiului Motru, chiar în scara de bloc, dar și în fața imobilului în care locuiește micuța.

ADVERTISEMENT

În imaginile video postate în mediul online, copila de 8 ani se aude plângând în timp ce este lovită și umilită de alte două minore.

Pe fondul sonor se aude cu copila strigă disperată: ”Lasă-mă în pace! Lasă-mă!”. Din păcate, în loc să intervină să aplaneze disputa, alți copii filmează, râd și se distrează.

“Se întâmpla la Motru! Unde dam de aceiași părinți iresponsabili și de aceiași copii bătuți in cap! Da, sa va înoate părinții cu tot cu voi câțiva ani “la apa mare”, sa se sature de așa copii fără viitor pe care ii ”cresc din greu“ . Sper sa primiți ce meritați!”, este mesajul autorului postării de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT