News

Un nou caz grav de violență. Un adolescent de 14 ani, bătut și umilit de către doi băieți și o fată

09.09.2020 | 00:06
Un nou caz grav de violenta Un adolescent de 14 ani batut si umilit de catre doi baieti si o fata
ADVERTISEMENT

Un adolescent din Târgu Jiu a fost bătut și umilit de către patru băieți și o fată.

Acest caz seamănă cu cel al fetei din același oraș care a fost agresată de câteva prietene.

Noile imagini revoltătoare au ieșit la iveală, în această seară, și au fost publicate pe pagina de Facebook Stop Bully Romania.

Adolescent bătut și umilit de către doi băieți și o fată

În filmuleţ se obervă cum băiatul este înconjurat de patru băieți și o fată și este obligat să își ceară scuze. În tot acest timp, agresorii fumează și se provoacă reciproc pentru a-l lovi pe băiat.

ADVERTISEMENT

Victima este pusă să-şi ceară scuze într-un mod umilitor, după care este lovită cu pumnii şi cu picioarele.

Cauza ar fi fost o discuție pe o rețea de socializare.

„În aceasta zi am primit de la dumneavoastră încă un caz halucinant ce s-a petrecut în Târgul Jiu acum aproximativ 3 luni, dar victima nu a depus plângere deoarece s-a simțit amenințată/intimidată de celelalte persoane.

ADVERTISEMENT

Ce dorim să obiectam în acest material unul dintre agresori pe nume Miu(13-14 ani) împreuna cu alți prieteni au decis să-i aplice o corecție unui camarad de-al lor!

Problema cea mai mare este următoarea, Miu (atacator) din surse sigure o să vă atașam și o poză amenința în spațiul public persoanele cu arme albe, pe care dupa ce le amenința unele dintre ele din păcate sunt și agresate fizic”, se arată în postarea de pe pagina Stop Bully Romania.

ADVERTISEMENT

Interlop de 14 ani

❗️WARNING❗️SENSITIVE CONTENT❗️In aceasta zi am primit de la dumneavoastra inca un caz halucinant ce s-a petrecut in Targul Jiu acum aproximativ 3 luni, dar victima nu a depus plangere deoarece s-a simtit amenintata/intimidata de celelalte persoane.Ce dorim sa obiectam in acest material unul dintre agresori pe nume Miu(13-14 ani) impreuna cu alti prieteni au decis sa-i aplice o corectie unui camarad de-al lor!Problema cea mai mare este urmatoarea, Miu (atacator) din surse sigure o sa va atasam si o poza ameninta in spatiul public persoanele cu arme albe, pe care dupa ce le ameninta unele dintre ele din pacate sunt si agresate fizic.Va atasam un link de la articolul postat integral cu toate dovezile!https://bit.ly/337rKJz

Posted by Stop Bully Romania on Tuesday, September 8, 2020

Reamintim  faptul că o adolescentă în vârstă de 13 ani, din Târgu Jiu a fost bătută şi umilită timp de mai multe minute, de faţă cu un băiat care a înregistrat toată scena. Minora bătută era prietenă cu agresoarele şi se cunoşteau de mai mulţi ani, aceasta nu a povestit părinţilor nimic despre incident până la apariţia imaginilor.

Imediat după publicarea videoclipului, autorităţile au deschis mai multe anchete pentru a stabili împrejurările în care s-a desfășurat acest incident. Agresoarele au fost aduse în faţa poliţiştilor şi a asistenţilor de la Protecţia Copilului pentru a fi audiate.

ADVERTISEMENT

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei judeţene Gorj, Victor Tuhaşu, una dintre fetele care au agresat o adolescentă de 13 ani a fost reţinută şi introdusă în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Gorj.

ADVERTISEMENT