News

Un nou caz revoltător, după Caracal. Fată, într-o baltă de sânge pe stradă, în Galați, ignorată de polițiști. Anunțul DGASPC – Update

05.08.2019 | 08:53
Un nou caz revoltator dupa Caracal Fata intro balta de sange pe strada in Galati ignorata de politisti Anuntul DGASPC  Update

Un nou caz revoltă România. O fată plină de sânge, aflată pe o stradă din Galați, a fost ignorată de polițiști, transmite Digi 24. Doi polițiști sunt acum anchetați pentru că nu au intervenit pentru tânăra despre care se crede că ar fi fost victima unui viol. Polițiștii s-au ferit să intervină, deși au văzut-o pe adolescentă.

Update, ora 13,37: Fata a plecat din centrul de plasament cu bilet de voie, s-a întâlnit cu prietenul ei, de 15 ani, a întreţinut relaţii sexuale consimţite acasă la acesta, după care, în urma unei hemoragii, a ajuns la spital, a declarat Ciprian Groza directorul adjunct al directorul adjunct al DGASPC, Ciprian Groza Groza a precizat că minora a povestit că nu fost agresată şi că adolescentul o iubeşte.

Update, ora 10.13: După ce imaginile au apărut în mass-media, o anchetă internă a fost demarată la IPJ Galați. Totodată, DGASPC Galați a transmis că fata nu a fost violată.

O fată aflată într-o baltă de sânge, ignorată de polițiștii din Galați

Agenții de poliție stau în mașină de unde privesc scena cumplită a unei fetițe care nu mai are putere nici să mai ceară ajutor. Imaginile postate pe rețeaua de socializare Facebook arată încă o dată nepăsarea criminală a autorităților. În imaginile care au făcut în această dimineață înconjurul României sunt surpinși doi agenți de pază și doi polițiști care stau liniștiți în mașina de serviciu.

Mai mulți oameni îi sar în ajutor, iar victima este în stare de șoc încât nu știe cum să reacționeze. Fata a fost transportată la Spitalul pentru Copii din Galați. Persoana care a filmat scena înfiorătoare a mers la spital să o vadă și confirmă că a fost violată. „Fata este internată în spital, a fost operată aseară. Astăzi, împreună cu soțul meu (unul dintre agenții wbc) am fost la spital și am vizitat-o. B, provine dintr-o familie defavorizată, părinții ei neputând fi lângă ea în aceste momente”, a scris persoana care a făcut cunoscut acest caz.

fata violata galati
Tânăra a fost dusă la spital. Sursa foto: Digi 24

Minora a fost violată

„B. a fost violată. Mâine ne vom duce din nou la spital și de asemenea la centrul de copii în îngrijirea cărora se afla ca să aflăm dacă organele s-au sesizat, dacă nu personal ne vom duce la secția de poliție! Nu putem lăsa lucrurile așa, se putea întâmpla oricărui copil!!! Nepăsarea și delăsarea din partea celor care ar trebui să ne protejeze viitorul țării ar trebui pedepsită, dar mai ales cel care a adus această copilă în această stare. Dacă sunt martorii ai acestui incident, vă rog, haideți să ne unim să o ajutăm, să i se facă dreptate B.!!!”, este continuarea mesajului.

Tags: