News

Un nou caz șocant în România. A ucis trei bebeluși! Reacția incredibilă a femeii care a comis faptele

Autor: Daniel Șuta | 14.08.2019 | 11:10
Un nou caz șocant în România. A ucis trei bebeluși! Reacția incredibilă a femeii care a comis faptele
Și-a ucis cei trei bebeluși. Este vorba despre o femeie din Suceava. Sursa foto: Digi 24

O femeie în vârstă de 37 de ani din Suceava a șocat întreaga Românie. Mamă a doi copii, aceasta a născut recent acasă și și-a îngropat bebelușul în curtea casei. Ajunse la fața locului, autoritățile au aflat că femeia nu ar fi făcut prima oară asta: ar mai fi îngropat cel puțin alți doi bebeluși pe care nu a vrut să îi crească.

O mamă și-a îngropat bebelușii în curtea casei, în comuna Poiana Negrii din Suceava

Pe ultimul dintre copii l-a adus pe lume vineri, 9 august. Poliția a fost alertată luni, 12 august de către localnici. Aceștia au descins în localitatea Poiana Negrii, acasă la respectiva femeie și au descoperit că își îngropase nou-născutul. Soțul a fost întrebat dacă știa că femeia este însărcinată și dacă a văzut ce a făcut cu micuții, iar acesta a spus că habar nu avea că nevasta era gravidă.

Femeia, inginer de meserie, a fost internată la Spitalul din Vatra Dornei unde va fi expertizată psihiatric. Aceasta a surprins cu reacția ei: a recunoscut faptele totul senin. Pe numele femeii a fost deschis un dosar penal pentru pruncucidere. „La data de 09 august 2019, în timp ce se afla la domiciliul său din zona rurală a judeţului Suceava, o femeie în vârstă de 37 de ani a dat naştere, singură, neasistată de cadre medicale, unui nou-născut de sex masculin, căruia ulterior i-a suprimat viaţa şi pe care l-a ascuns. Anterior, suspecta şi-a ascuns sarcina faţă de toate persoanele care o cunoşteau”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, conform libertatea.ro.

ucis bebeluși suceava
Oamenii legii au făcut săpături în curtea casei din Poiana Negrii. Sursa foto: Digi 24

Bebelușii erau băgați în saci

Femeia a atras atenția vecinilor care au văzut-o cu burta până la gură, iar a doua zi, știind că ar fi născut, au intrat la îndoială. Copilul găsit mort era pus într-un sac și băgat în pământ.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!