Un nou caz Stoian la FCSB? Decizia luată în legătură cu noul transfer făcut de Gigi Becali

Iuliana Spirache    Claudiu Melinte   
în FCSB
22/05/2019, 13:34
Un nou caz Stoian la FCSB? Decizia luată în legătură cu noul transfer făcut de Gigi Becali GALERIE FOTO
Mihai Stoica și Gigi Becali la un meci al FCSB-ului. Un nou caz Stoian la vicecampioana României? Sursă foto: sportpictures.eu

FCSB l-a transferat pe Darius Olaru, informație dezvăluită de FANATIK pe 20 mai, dar la vicecampioana României poate să se repete cazul Stoian, fotbalist adus să joace în sistemul 4-3-3, dar care nu a primit șanse foarte multe din partea lui Mihai Teja pentru că acesta a preferat să joace 4-2-3-1.

Un nou caz Stoian la FCSB? Ce decizie au luat oficialii în legătură cu Darius Olaru

“Nu l-am luat pe Olaru să îl dubleze pe Man. Nici să îl dubleze pe Coman! Eu  îl văd un inter în 4-3-3, în zona centrală. Toată academia noastră joacă 4-3-3. A fost problema lui Stoian, dar nu înseamnă că se va perpetua problema asta cu postul. La U21, Olaru a jucat lângă Nedelcu mijlocaș central.

L-am văzut acolo cu Danemarca, mi-a plăcut foarte mult. Când l-am văzut pe Olaru jucând, l-am văzut pe Teixeira. Fizic asemănător, foarte puternic. Caută tot timpul jocul, nu se ascunde. Va fi exact ce avem noi nevoie, e un jucător care nu cred că se va speria de Steaua”, a spus Mihai Stoica pentru TV Digi Sport.

Darius Olaru în timpul unui meci al lui Gaz Metan Mediaș
Darius Olaru în timpul unui meci al lui Gaz Metan Mediaș

Darius Olaru, pe urmele lui Stoian și Mihai Roman

Darius Olaru a fost folosit la Gaz Metan Mediaș în linia de 3 din spatele atacantului, dar la FCSB o să fie reconvertit. Acesta ar urma să evolueze în centru, alături de un mijlocaș defensiv clasic, în cazul în care sistemul de joc va rămâne 4-2-3-1 și ar urma să ocupe postul lăsat liber de Filipe Teixeira, fotbalist care și-a încheiat contractul cu vicecampioana României.

Nu e prima dată când FCSB apelează la aceste modificări, iar de cele mai multe ori nu au dat randament. Mihai Roman a jucat la FC Botoșani în banda dreaptă, dar la FCSB a ajuns chiar și fundaș stânga. Totodată, Adrian Stoian, jucător ofensiv, a fost încercat la mijloc, iar Dennis Man, al doilea vârf la UTA, a fost mutat în banda dreaptă.

Închide ×