Fotbal international

Un nou caz Suarez! Bradley Johnson, suspendat după ce a mușcat un adversar pe teren. Video

30.11.2018 | 20:07
ADVERTISEMENT

Federația Engleză de Fotbal a decis să îl suspende pe Bradley Johnson pentru cinci etape, după ce jucătorul celor de la Derby County a mușcat un adversar pe teren în partida din Championship cu Stoke City. Incidentul nu a fost observat de arbitrul întâlnirii, dar a fost surprins de camerele video și a fost comparat imediat cu gesturile comise de Luis Suarez.

Pe imagini se observă cum Johnson își înfige dinții în umărul lui Joe Allen, fostul jucător al lui Liverpool, după o încăierare la care au participat mai mulți jucători de la ambele echipe. Allen a declarat după meci că adversarul nu l-a mușcat, însă Federația a decis să îl sancționeze, considerând că intenția a existat. Ambii jucători au primit cartonașe galbene după încăierare, iar gestul a fost comparat cu cele comise de Luis Suarez, care și-a mușcat trei adversari de-a lungul carierei și a primit suspendări uriașe.

ADVERTISEMENT

Bradley Johnson a primit cinci etape de suspendare după ce a mușcat un adversar

“Bradley Johnson este acuzat de comportament violent. Este vorba despre incidentul din partida Stoke City – Derby County, în care a fost implicat și Joe Allen”, se arată într-un comunicat emis de Federația Engleză. Allen insistă că nu a fost mușcat, în timp ce managerul echipei a anunțat că nu are de gând să depună plângere.

“Multe persoane m-au întrebat la pauza meciului ce s-a întâmplat și au sugerat că aș fi fost mușcat, dar, ca să fie clar, asta nu s-a întâmplat. Poate că a tras cu dinții de tricoul meu, dar cred că putem trece peste asta”, a declarat Joe Allen cu fair-play.

ADVERTISEMENT

Bradley Johnson nu este singurul fotbalist care și-a mușcat adversarul. Luis Suarez a făcut la fel pe vremea când juca la Liverpool, iar victimă i-a fost Branislav Ivanovic de la Chelsea. Suarez a primit atunci 10 etape de suspendare, însă nu s-a potolit și a recidivat de două ori.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri