Life

Un nou concurent a fost eliminat de la Puterea Dragostei. Nimeni nu se aștepta la asta 

06.12.2020 | 21:34
Un nou concurent a fost eliminat de la Puterea Dragostei Nimeni nu se astepta la asta
ADVERTISEMENT

Un nou concurent Puterea Dragostei a fost eliminat în ediția din această seară. Cei care au fost propuși pentru eliminare sunt Rareș și Maria, iar telespectatorii nu s-ar fi așteptat la un asemenea rezultat. 

Rareș a fost cel care a plecat acasă, spre mirarea prezentatoarei, care nu sem aștepta ca tocmai el să fie cel care părăsește emisiunea. Mai mult, acesta se înțelegea bine cu majoritatea colegilor din platou.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Rareș a declarat că se aștepta să fie eliminat, așa că nu a fost o surpriză pentru el. Favorita săptămânii este Alexandra Cărare, cea care a primit și un premiu, cecul de 1.500 de euro.

Un nou concurent a fost eliminat de la Puterea Dragostei. Nimeni nu se aștepta la asta

Rareș a fost cel care a părăsit emisiunea de la Kanal D în ediția de duminică seara, 6 decembrie 2020. Deși Cristina Mihaela Dorobanțu și colegii lui au fost șocați de plecarea lui, Rareș a mărturisit că se aștepta la un astfel de scenariu și că nu a fost o surpriză pentru el, relatează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Rareș s-a gândit la posibilitatea plecării din emisiune încă de dimineață, așa că s-a resemnat cu ideea. „Mă așteptam să fiu aici. Încă de dimineață, când m-am trezit, i-am spus lui Marinescu”, a spus acesta.

Marianei nu i-a venit să creadă că Rareș a fost eliminat din competiție, așa că a izbucnit în lacrimi. Deși ar fi știut că Rareș urma să plece, concurenta a declarat că restul fetelor au vrut să vadă cum va reacționa legat de cele întâmplate.

ADVERTISEMENT

„Mă așteptam. Vor să vadă ce o să fac eu. Probabil se așteaptă ca eu să plec acasă cu el”, a mărturisit Mariana.

Cristina Mihaela Dorobanțu l-a întrebat pe Rareș dacă o posibilă relație cu Mariana i-ar fi provocat eliminarea din show-ul matrimonial, în opinia lui. Bărbatul a răspuns că nu, însă a declarat că nu regretă nimic din cele întâmplate.

ADVERTISEMENT

Favorita săptămânii a fost Alexandra Cărare, care a primit cecul în valoare de 1.500 de euro ca premiu. Ediția din această seară a fost plină de certuri și acuzații grele pe care concurenții și le-au adus unii altora.

ADVERTISEMENT