Un nou concurent a intrat în casa Puterea Dragostei. Cine e bărbatul care a impresionat toate concurentele încă de la prima apariție

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
14/09/2020, 08:08
Un nou concurent a intrat în casa Puterea Dragostei. Cine e bărbatul care a impresionat toate concurentele încă de la prima apariție
Surpriză la Puterea Dragostei. Un nou concurent a intrat în competiție. Sursa foto: Kanal D

Ca de fiecare dată, sfârșitul săptămânii a adus o nouă eliminare în casa Puterea Dragostei. De această dată, însă, este vorba despre o persoană care a căzut victimă fără voia ei în războiul cu Alexandra, pe care toți concurenții vor să o alunge cât mai curând.

De aici și strategia de a „lovi” în Adriana, în speranța că astfel o vor determina pe sora sa să plece acasă din proprie inițiativă. De altfel, cele două declaraseră încă din momentul în care au intrat în concurs că nu își doresc să continue una fără cealaltă.

În ciuda planurilor făcute de băieți, tot fetele au reușit să își impună punctul de vedere. Așa se face că eliminatul serii a fost David, în timp ce Adriana s-a salvat încă o dată cu ajutorul Alexandrei și continuă să le facă viața grea concurenților.

Surpriză la Puterea Dragostei! Pe cine a pus ochii băiatul intrat recent în competiție

Mi-a plăcut în Istanbul și în emisiunea asta. A fost o călătorie frumoasă și îmi pare rău că s-a terminat, dar nu avem ce face”, a spus David în momentul în care a aflat că trebuie să plece din concurs.

Și pentru că un necaz nu vine niciodată singur, băieții au fost nevoiți să întâmpine în casa dragostei un nou concurent, venit parcă de nicăieri pentru a le impresiona pe concurente. Unde mai pui că a reușit să le intre în grații chiar de la prima apariție.

Asta pentru că le-a adus flori și a fost suficient de curajos încât să alcătuiască un top al fetelor pe care le place. Este vorba despre Aya, Alexandra și Mădălina.

Rămâne de văzut dacă va reuși să o cucerească pe vreuna dintre ele. Un prim pas a fost făcut deja către Aya, pe care noul venit a invitat-o la dans. A fost nevoie doar de un gest aparent banal pentru ca Akebono să explodeze.

Bianca nu-l iartă pe Livian. Ce a putut să spună la adresa lui după ce l-a văzut cu noua iubită

În altă ordine de idei, dacă vă gândeați că odată cu victoria din sezonul trecut se va așterne liniștea în relația lor, ei bine ne pare rău să vă dezamăgim, dar Bianca și Livian sunt mai dezbinați ca oricând. Văzându-și fostul iubit în compania unei alte femei, bruneta nu s-a mai putut abține și a lansat acuzații dure.

Nu mi-a plăcut că în live el a spus că mergeam la hotel, (n.r. în timp ce aflau în concurs, lucru interzis de regulament), după ce un an el a spus că noi nu am mers la hotel, deși mergem și se vedea pe chipul meu. 

Eu am spus că el. De ce a trebuit să spună că a plătit el hotelul? Nu era cazul să spună. El a spus că nu o să spună că am mers la hotel, deși noi ne vedeam weekend de weekend”, a dezvăluit Bianca Comănici.

Închide ×