Life

Un nou concurent a venit la Puterea Dragostei. Tânărul deja s-a certat cu o parte din băieți

09.03.2021 | 00:00
Un nou concurent a venit la Puterea Dragostei Tanarul deja sa certat cu o parte din baieti
ADVERTISEMENT

Telespectatorii au parte de noi clipe de suspans la „Puterea Dragostei”, pentru că un nou concurent a venit să agite apele și să provoace tensiuni între ceilalți participanți. Este vorba despre Manu, un tânăr încrezător și dornic să-și găsească jumătatea. 

Din păcate, nu toată lumea s-a bucurat de venirea lui la show-ul matrimonial, pentru că băieții au provocat un scandal de zile mari de când s-a alăturat Manu.

ADVERTISEMENT

Mai mult, tânărul deja a fost rugat să facă un top trei cu fetele din competiție, printre care și Andrada. Iubitul fetei nu a fost deloc fericit să audă că partenera lui face parte din acest top.

Un nou concurent a venit la Puterea Dragostei. Tânărul deja s-a certat cu o parte din băieți

Manu a declarat că cele trei fete pe care le place cel mai mult din emisiune sunt Andrada, Aya și Maria, spre surprinderea lui Cazi, iubitul primei fete menționate.

ADVERTISEMENT

După ce noul concurent a scos-o la dans pe Andrada, partenerul ei a răbufnit și a provocat un scandal imens în casa dragostei. Cazi și Andrei Luca au sărit imediat să-l bată pe Manu, care nu a stat pe gânduri și a ripostat.

Nici Codruț nu a stat departe și s-a alăturat conflictului. „Cazi: Vezi că pleci pe drumul greșit, puiule!/ Codruț: Vrei să sar la bătaie din prima zi la tine?/ Andrei Luca: Nu mai fi cu tupeu!/ Manu: Corpul te ajută, dar fața te dă de gol!”, a fost schimbul de replici dur dintre băieți.

ADVERTISEMENT

Cazi și Andrada s-au declarat oficial un cuplu: „Cazi: Vreau să vă spun cu Andrada astazi, în fața tuturor, că ne declarăm un…/ Andrada: Un cuplu!”

Rose Mary, o nouă concurentă la Puterea Dragostei

Nu doar Manu este cel care a intrat cel mai recent în casa dragostei. Și fetele au o nouă concurentă, Rose Mary, care a intrat imediat în vizorul lui Marinescu. Tânăru s-a grăbit să-i facă fetei complimente: „Mie îmi plac cel mai mult fetele afro, înțelegi?”

ADVERTISEMENT

Rose Mary i-a mprturisit și ea, la rândul ei, că îi plac bărbații înalți și că îi oferă un sentiment de siguranță. „Și mie îmi plac bărbații înalți, mă fac să mă simt mai în siguranță”, a spus aceasta.

Aya, reproșuri pentru iubitul ei

Aya i-a luat apătrarea lui Manu și a spus că acesta îi „face” pe băieți, care nu au nimic în cap. Tânăra i-a reproșat iubitului ei, Andrei Luca, că nu poate fi cu el din cauza faptului că este mult prea posesiv și gelos.

„Unu ca Manu vă face, nu vă duce capul! (…) Este prea posesiv (n.r. Andrei Luca), prea gelos și eu nu pot să fiu cu o persoană așa”, a declarat Aya.

Tensiuni au existat și între Cristian Comănici și Codruț, care a aruncat un pahar în direcția fratelui Biancăi Comănici.

ADVERTISEMENT