Life

Un nou conflict la Bravo, ai stil. De la ce s-au certat Alexandra Ungureanu și Oana Radu: „Îți spun pe față”

12.11.2020 | 12:40
Un nou conflict la Bravo ai stil De la ce sau certat Alexandra Ungureanu si Oana Radu Iti spun pe fata
Oana Radu și Alexandra Ungureanu, la cuțite în platoul Bravo, ai stil. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Bravo, ai stil a devenit tărâmul conflictelor, iar fetele care vor avea ceva de împărțit în ediția din 12 noiembrie sunt Alexandra Ungureanu și Oana Radu. Cele două cântărețe se acuză reciproc de lipsa curajului de a spune ce o deranjează la cealaltă.

În promo-ul ediției din 12 noiembrie, Oana și Alexandra ajung la cuțite și nu din cauza ținutelor pe care le poartă, chiar dacă majoritatea certurilor pornesc de la stil și stiliști, ci a ceea ce spune fiecare despre cealaltă pe la spate.

ADVERTISEMENT

Oana o acuză pe Alexandra Ungureanu că nu are curajul de a-i spune anumite lucruri în față, iar asta o nemulțumește foarte tare, în timp ce Ungureanu este de o cu totul altă părere.

Cat fight la Bravo, ai stil. Oana Radu versus Alexandra Ungureanu

„Ce am de spus, îți spun pe față”, i-a zis Alexandra Ungureanu Oanei Radu, la care cântăreața a izbucnit: „Nu mi-ai spus în față că sunt clovn, ai spus pe la spate”.

ADVERTISEMENT

Nu este singurul conflict din ediția care va fi difuzată pe 12 noiembrie. Cristina Șișcanu va continua să aibe contre cu Cătălin Botezatu, iar discuția va porni de la forma picioarelor vedetei: „Pot să țip până când îmi crapă inima, dacă vreau, la tine”.

O altă concurentă care va ieși în evidență cu declarațiile sale, la care mai toate fetele din platou vor râde, este Roxana Nemeș, care se prezintă drept una din puținele vedete ale showbiz-ului mioritic fără operații estetice.

ADVERTISEMENT

Roxana Nemeș se prezintă drept cea mai naturală, spre amuzamentul fetelor

„Sunt printre puținele fete din România, cel puțin, și din toată lumea asta care a mai rămas, naturală”, spune Roxana în fața juraților, în timp ce celelalte fete chicotesc și râd căci nu cred așa ceva.

În competiție a intrat recent o altă vedetă, Xonia, care a făcut o impresie destul de plăcută. Xonia a înlocuit-o pe Emy Alupei, fosta concurentă de la Survivor fiind eliminată în gala care a fost difuzată pe 7 noiembrie.

ADVERTISEMENT