ADVERTISEMENT
Life

Un nou consiliu de urgență la Survivor România. Va părăsi Cosmin Stanciu competiția?

Un nou consiliu de urgență va avea loc la Survivor România în ediția din 17 iunie. Cel mai probabil, se va afla soarta lui Cosmin Stanciu.
Autor: Dan Suta | 16.06.2021 | 11:13
Un nou consiliu de urgență la Survivor România. Va părăsi Cosmin Stanciu competiția?
Prezentatorul Survivor România anunță un nou consiliu de urgență joi, 17 iunie 2021. Foto: Instagram

Încă un consiliu de urgență joi, 17 iunie 2021, la Survivor România. Prezentatorul Daniel Pavel va face dezvăluiri despre soarta unuia dintre concurenți.

ADVERTISEMENT

Cel vizat pare să fie Cosmin Stanciu, care de la o vreme încoace a fost absent de pe micile ecrane din cauza problemelor sale medicale.

Întrebarea pe care fanii concursului și-o pun este dacă faimosul va fi următorul concurent eliminat pe criterii medicale. Acest mister va fi lămurit în cadrul ediției din 17 iunie.

ADVERTISEMENT

Un nou consiliu de urgență la Survivor România, pe 17 iunie 2021

„Am convocat consiliul de urgență pentru a aduce amănunte în ceea ce privește unul dintre voi, iar numele lui este…”, este anunțul lui Pavel, potrivit noului clip de promovare al emisiunii postat pe Youtube.

Situația lui Cosmin este destul de incertă după ce acesta s-a plâns în repetate rânduri de dureri de spate și de piept. Concurentul ar fi ajuns la capătul puterilor în cadrul competiției, în urma efortului depus pe trasee.

ADVERTISEMENT

Cel care are grijă de el este doctorul echipei, supranumit Tata Teo. Tot ce se știe despre starea lui Cosmin este că acesta nu poate participa la jocuri alături de colegii săi, dar nu este prezent nici pe insulă în conviețuirea de zi cu zi.

Situația lui Cosmin Stanciu este incertă

Andreea Lodbă, fostă concurentă în tabăra Faimoșilor, a dezvăluit recent că sportivul nu mai participase la consilii din cauza durerilor uriașe pe care le-a acuzat.

ADVERTISEMENT

Actrița a spus că a văzut că i s-a făcut masaj de câteva ori și că are nevoie de recuperare. Rămâne de văzut dacă acesta își va reveni sau va părăsi concursul cu puțin timp înainte de finală, așa cum cred mulți fani ai show-ului.

Cosmin Stanciu a fost încă de la început unul dintre cei mai buni concurenți de la Survivor România. Sportivul a dat dovadă de determinare pe trasee.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă s-a apropiat mai mult de tabăra formată de Zannidache, acesta a știut să evite conflictele cu ceilalți, fapt pentru care a fost apreciat de telespectatori.

Nu ar fi prima oară când un concurent ar părăsi reality-show-ul din cauze medicale. Alți grei ai ediției au ieșit pentru că și-ar fi pus în pericol starea de sănătate dacă mai rămâneau acolo. Jador și Sorin sunt doar doi dintre cei care au fost nevoiți să renunțe la visul lor.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!