Life

Un nou cuplu după Survivor România? Ce s-a întâmplat între o Faimoasă și un Războinic

Este posibil să vedem un nou cuplu după Survivor România. FANATIK vă spune ce s-a întâmplat între un Războinic și o Faimoasă.
24.07.2021 | 20:31
Un nou cuplu dupa Survivor Romania Ce sa intamplat intre o Faimoasa si un Razboinic
ADVERTISEMENT

Se pare că Irisha și Marius Crăciun sunt din ce în ce mai apropiați. Tânărul a dezvăluit recent că frumoasa brunetă i-a mărturisit că îl place.

Cei doi foști concurenți ar putea să-și acorde o șansă sau deja au făcut-o. Zilele trecute Marius declara că artista a spus că este atrasă de el.

ADVERTISEMENT

Un nou cuplu după Survivor România? Ce s-a întâmplat între o Faimoasă și un Războinic

Irisha și Marius Crăciun îmbrățișați.
Irisha și Marius Crăciun îmbrățișați.
Sursa foto: InstaStory

Recent, pe conturile de Instagram ale celor doi a apărut o imagine în care apar îmbrățișați. Fotografia este însoțită de un mesaj care le dă de gândit fanilor: „Survivor 2021 abia acum începe.”

Totuși, show-ul s-a încheiat. Toată lumea se gândește dacă nu abia acum începe o relație între foștii concurenți.

ADVERTISEMENT

Niciunul dintre ei nu a confirmat sau infirmat acest lucru până în momentul de față.

Atracție între Irisha și Marius

Fostul Războinic a povestit, în cadrul unei emisiuni, că Irisha i-a spus că îl place. El a explicat că tânăra i-a mărturisit că se simte atrasă de el.

Marius a recunoscut că l-a flatat mărturisirea acesteia. La rândul lui, a declarat că artista este o femeie foarte frumoasă.

ADVERTISEMENT

„Irisha mi-a spus că îi place de mine că bărbat, că arăt bine, că îi place cum vorbesc. Mi-a spus în fața. Eram la finală și au fost glume. Ea mi-a spus că mă susține, că și familia ei mă susține și își dorește să ajung cât mai departe sau chiar să câștig,” a dezvăluit el.

„Am rămas șocat, pentru că în competiție nu am avut atât de multe subiecte și mi-a plăcut că mi-a spus că mă susține. Atunci am început să vorbim mai mult și Moroșanu a făcut o glumă „zi că îți place de el direct” și ea a spus „da, îmi place de el că bărbat, arată bine, e frumos,” a adăugat.

ADVERTISEMENT

Irisha, cu ochii pe bărbații din echipa Războinicilor

Nu este prima dată când Irina Ceban, pe numele din buletin, declară că Războinicii sunt bărbați bine. Primele discuții picante în acest sens au avut loc chiar în timpul emisiunii.

Irisha vorbea cu ceilalți Faimoși despre bărbații din echipa Războinicilor. Acesta mărturisea că aceștia sunt foarte arătoși, referindu-se, în special, la Andrei și Marius.

ADVERTISEMENT