Life

Un nou cuplu la Chefi la Cuțite? Adevărul despre relația dintre Keed și Andra Mihail

08.05.2021 | 19:57
Un nou cuplu la Chefi la Cutite Adevarul despre relatia dintre Keed si Andra Mihail
Un nou cuplu la Chefi la Cuțite? Adevărul despre relația dintre Keed și Andra Mihail. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Keed și Andra Mihail de la „Chefi la Cuțite” au spus adevărul despre relația lor. Faptul că fac parte din echipe diferite nu reprezintă o probemă pentru ei, care se înțeleg foarte bine în spatele camerelor de filmat. 

Cei doi concurenți din cadrul cooking show-ului difuzat la Antena 1 au postat o imagine surprinzătoare pe rețelele de socializare, iar fanii au acționat rapid cu mesaje.

ADVERTISEMENT

Recent, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu și-au format echipele, iar Keed și Andra Mihail sunt printre cei mai apreciați de către telespectatori.

Un nou cuplu la Chefi la Cuțite? Adevărul despre relația dintre Keed și Andra Mihail

Keed face parte din echipa lui chef Florin Dumitrescu, în timp ce Andra Mihail luptă în echipa lui Cătălin Scărlătescu. Deși se „înțeapă” în timpul battle-urilor, fiind o competiție, în realitate se înțeleg foarte bine.

ADVERTISEMENT

Ipostaza pe care le-au arătat-o internauților din mediul online a fost foarte bine primită. Fanii celor doi se bucură că show-ul de la Antena 1 nu i-a transformat în dușmani și că au putut să se afișeze așa pe internet.

„Different teams, we friends tho!  (n.r.Echipe diferite, dar suntem prieteni)”, a scris Keed pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT
Keed și Andra Mihail, la Chefi la Cuțite
Keed și Andra Mihail, la Chefi la Cuțite. Sursa foto: Instagram

La rândul ei, Andra a postat aceeași imagine, însă cu o descriere diferită. Concurenta din echipa lui Cătălin Scărlătescu a făcut referite la scandalul pe care Keed l-a avut cu Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8 „Chefi la Cuțite”, dar și la versurile lansate de către trapper despre show.

„Ai grijă  la duel, vere! 😎 Sau o să faci spume ca Belei. Se plânge, se țipă, se cade, se pare…”, a scris tânăra pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT

Ionuț Belei și Keed, replici acide pe rețelele sociale

După ce Keed a lansat o melodie despre experiența „Chefi la Cuțite”, Ionuț Belei s-a simțit jignit și l-a atacat imediat pe concurentul acestui sezon.

„Keed, te învăț tată să faci și spumă din cartofi prăjiți, nu-i problemă. Ți-o trimit în privat dar nu știu dacă îmi răspunzi că ți-am scris și te-am și sunat, dar văd că n-ai avut tupeul să răspunzi. Tu postezi pe social media doar așa, ca fetițele care își scot gheruțele”, a scris Ionuț Belei pe Instagram.

Keed i-a dat și el o replică, de data aceasta printr-o postare mai lungă. Cântărețul este de părere că Ionuț Belei nu a câștigat competiția pe merit, ci pe noroc, și că nimeni nu l-ar fi suportat.

„Ești la fel de mincinos ca și în concurs. Nu m-ai sunat și când o să mă suni, o să te învăț cum face tiru când dă cu spatele. Sau vorba aia, te sun io:)))) La @chefilacuțite nu te halea nimeni, de la echipa ta, la echipele adverse până la staff și de public nu mai zic.

Ești unul dintre bucătarii care nu au câștigat competiția pe merit, ci pe noroc. În finală nimenu n-a vrut în echipa ta. De piesă ce să mai zic, nu ai înțeles nimic nimic. Cariera mea muzicală o să-mi genereze venit și expunere încă 10 ani minim din momentul în care o să mă retrag. Și vezi că tocmai ai declarat în fața unei țări întregi fără să îți dai seama că ești homofob. P.S. când rămâi fără job sună-mă că n-are cine să dea cu mătura p-aici”, a scris Keed.

ADVERTISEMENT
Tags: