Un nou cutremur în România. INFP a înregistrat cinci seisme, în doar cîteva ore

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
20/08/2016, 08:40
Un nou cutremur în România. INFP a înregistrat cinci seisme, în doar cîteva ore

Institutul Naţional pentru Fizica Pământului a întregistrat, vineri seara, un cutremur de 3,8 pe Scara Richter. Seismul este al cincilea într-un interval de câteva ore. Vineri seară s-a produs un nou cutremur în România. Este al cincilea al zilei şi al doilea cu magnitudine însemnată.

Seismul a avut o magnitudine de 3,8 grade pe scara Richter şi s-a produs la ora 19:38, la o adâncime de 145 de kilometri, în judeţul Buzău. Seismul s-a produs la o adâncime de 145 de kilometri, iar oraşele cele mai apropiate de epicentru au fost Covasna (36 km), Râmnicu Sărat (50 km), Târgu Secuiesc (50 km), Focşani (52 km) şi Buzău (61 km). Alte patru cutremure s-au produs, vineri, în ţara noastră. Primul seism a avut o magnitudine de 3,8 grade şi a avut loc în zona seismică Vrancea, la ora 08:39 şi s-a produs la o adâncime de 146 de km. Al doilea s-a înregistrat în Hunedoara, al treilea în Arad, iar la 12.18 a mai fost încă unul în Hunedoara.

Sursa: RomniaTV.net

Ştirea MOMENTULUI

Mihai Stoica îl atenționează pe Bălașa! “Nu îmi convine că i-a dat replica lui Andrei Ivan”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×