Fotbal intern

Un nou derapaj, marca Gigi Becali: „Dacă ești frumoasă, ce să cauți la fotbal?”

30.01.2019 | 12:38
Un nou derapaj, marca Gigi Becali: „Dacă ești frumoasă, ce să cauți la fotbal?”
Teodora Meluță, cea mai bună fotbalistă din România

Patronul FCSB, Gigi Becali, a vorbit încă o dată despre posibilitatea de a înființa o echipă de fotbal feminin. Becali s-a arătat încă o dată contrariat de faptul că ar putea fi obligat să își facă o secție pentru fotbalul feminin și a afirmat că nu poate fi obligat să ia o asemenea măsură.

„Eu am spus că cea mai mare carismă pe care a dat-o Dumnezeu femeii este să fie atrăgătoare pentru bărbat. Eu am spus lucruri frumoase, nu am discriminat. Și dacă ești frumoasă, ce să cauți la fotbal? E libertatea de gândire! Păi pot ei să oprească gândirea mea? Tu nu poți pe mine să mă obligi, nici FIFA, nici UEFA, să fac fotbal feminin. Nu există în lume așa ceva, să mă obligi să pierd bani. Dacă se impune legea asta, eu o atac la Curtea Constituțională și nu se va putea implementa. Unde vedeți așa ceva? Să fim obligați să facem fotbal feminin? O să vedem dacă pot să mă excludă!”, a spus Gigi Becali, la postul de televiziune Pro X.

Gigi Becali, un nou derapaj despre fotbalul feminin

Patronul FCSB a povestit că, dacă în cele din urmă va fi obligat să își facă o echipă de fotbal feminin, atunci va investi în una care va juca în ligile inferioare: „Să spunem că ar putea fi obligatoriu, ceea ce ar fi absurd, eu fac o echipă în divizia C sau D și nu mă interesează de ea. Poate să fie cea mai slabă echipă din România. Cum o să facem cu vestiarul, o să avem antrenor bărbat sau antrenor femeie?” Cât despre faptul că fiica sa cea mai mică a jucat fotbal, Becali a spus: „E o diferență de a juca de plăcere și a te obliga să joci fotbal. Făcea când era copil, acum are 18 ani nu mai face fotbal, că prinde forme de femeie! Dacă faci după aia nu știu ce boli?” 

Gigi Becali a vorbit despre fotbalul feminin

Nu este prima oară când Gigi Becali abordează acest subiect. El a spus pentru FANATIK că nu regretă opinia lui și l-a avertizat pe Răzvan Burleanu să nu cumva să îl suspende: „Ce am spus eu rău? Eu iubesc femeia și tot ce am declarat a fost să o protejez. Femeia este frumoasă, este sensibilă, are corpul fragil, iar fotbalul este un sport brutal. Cum să regret opinia mea? Mintea omului și cum gândește nu poate să le schimbe nici Burleanu, nici o mie de comisii. Păi, discriminare era dacă vorbeam cu ură. Eu am vorbit cu dragoste față de femeie.” 

Reacția lui Becali vine după ce Răzvan Burleanu a anunțat că FCSB ar putea fi chiar exclusă din competiție, dacă nu își va face o echipă de fotbal feminin: „Legea e lege și nu te tocmesti pentru ea. E un caz care se va dezbate și se va judeca la Comisia de Disciplină. Noi, ca Federație, ca administrație, am sesizat Comisia de Disciplină pe acest subiect”, a spus președintele FRF.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri