Life

Un nou documentar va rupe topurile. Povestea orfanei care a vrut să își ucidă familia va fi ecranizată

Un nou documentar va rupe topurile. Este vorba despre povestea reală a unei orfane care a vrut să își ucidă familia prin numeroase metode.
21.05.2023 | 10:02
Un nou documentar va rupe topurile Povestea orfanei care a vrut sa isi ucida familia va fi ecranizata
Un nou documentar va rupe topurile. Sursă foto: YouTube / freepik / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un documentar care va fi lansat în curând va rupe topurile. Povestea este una de-a dreptul incredibilă, care pe mulți îi va lăsa fără cuvinte. Este vorba despre cazul unei orfane din Ucraina. Aceasta a fost adoptată de o familie, pe care mai apoi și-a dorit să o ucidă.

Un nou documentar ar putea rupe topurile

Noul documentar va fi transmis pe canalul tv american Investigation Discovery (ID). Producția va debuta pe parcursul a trei nopți consecutive pe canalul ID, începând cu ziua de luni, 29 mai și ar putea fi cu pe placul multor persoane.

ADVERTISEMENT

”The Curious Case of Natalia Grace” prezintă povestea unei orfane din Ucraina. Ea a fost adoptată de Michael și Kristine Barnett în anul 2010, iar cazul a devenit celebru peste hotare.  Ce are atât de special acest documentar și de ce are șanse să rupă toate topurile?

Publicația People scrie că orfana din Ucraina a făcut eforturi mari pentru a scăpa de părinții ei adoptivi. Mai mult de atâta aceasta le-a pus gând rău și copiilor biologici familiei. La un moment dat, ea a încercat să își otrăvească mamă adoptivă.

ADVERTISEMENT

A vrut să îi otrăvească cafeaua, iar mai apoi să o împingă către un gard electric. Dezvăluirile făcute de părinții acesteia sunt însă unele cu mult mai revoltătoare. Tânăra din Ucraina a pus inclusiv piuneze cu fața în sus pe scări, astfel încât membrii familiei să calce pe ele.

”The Curious Case of Natalia Grace”, producția care îi va surprinde pe mulți

Se pare însă că povestea orfanei începe cu mult timp înainte ca aceasta să ajungă la familia ei adoptivă. În documentar vom afla că  tânăra suferă de nanism. Astfel, aceasta a ajuns să îi abuzeze pe toți cei care i-au oferit o șansă la o viață mai bună, fără să se uite în urmă.

ADVERTISEMENT

Fetița a fost adoptată pe când avea doar șase ani, în 2010. Nu a durat mult, iar aceasta a devenit violentă. Au fost momente în care părinții adoptivi s-au gândit că aceasta ar fi adult și că se preface că ar fi copil, având în vedere amenințările primite.

Și iată că povestea se va complica și mai mult, odată cu trecerea timpului. „Ea a amenințat că îi va înjunghia pe fiii mei, că le va scoate trupurile afară și îi va îngropa sub verandă. Într-o noapte am deschis ochii și Natalia stătea la picioarele patului cu un cuțit în mână”, a spus Michael în trailerul documentarului.

ADVERTISEMENT

La rândul său, unul dintre cei trei fii ai familiei au spus că nici nu se mai simțeau în siguranță în casă. „Pur și simplu nu m-am simțit în siguranță cu Natalia”, a spus Jake, terifiat de ceea ce a putut să trăiască.

Cum se apără orfana din Ucraina și ce spune că a simțit în familia care a adoptat-o? Telespectatorii vor putea afla acest lucru începând cu 29 mai, odată cu lansarea acestui documentar. Trebuie spus că întreg cazul a fost comparat cu filmul ”Orphan”, care prezintă povestea unei fetițe adoptate, în realitate mai bătrână cu 20 de ani.

ADVERTISEMENT