Un nou duel pentru istorie! Ce trebuie să pariezi la Anglia U21 – România U21

în Pariuri sportive
21/06/2019, 00:36
Un nou duel pentru istorie! Ce trebuie să pariezi la Anglia U21 – România U21

Ce trebuie să pariezi la Anglia U21 – România U21 găsești în articolul acesta, unde ai toate informațiile necesare înainte de marele duel la naționalei.

Vineri, 22 iunie 2019, poate intra în istorie. Naționala de tineret U21, condusă de Mirel Rădoi, poate obține o nouă victorie la turneul final din Italia și San Marino, rezultat care i-ar asigura șanse foarte mari să se bată pentru calificarea în semifinale. Prezența acolo ar aduce automat și o calificare la Jocurile Olimpice de anul viitor, din Japonia. Până atunci, băieții de la U21 sunt mai motivați ca niciodată, având în vedere că au în spate o țară întreagă și un stadion unde vor fi susținuți de aproximativ 12.000 de suporteri români. Intră pe betmag.ro pentru ponturi pariuri Anglia U21 – România U21.

Pe lângă meciul României, tot vineri se joacă și celălalt duel din grupă, Franța U21 – Croația U21. Este un duel foarte interesant de urmărit, reeditarea finalei Cupei Mondiale de anul trecut, de data aceasta la tineret. Francezii sunt din nou favoriți, mai ales după ce croații s-au făcut de râs în fața României, fiind învinși cu 4-1. De partea cealaltă, Franța a jucat bine cu Anglia și la final a câștigat meritat, chiar dacă a marcat de două ori în ultimele minute ale partidei. Pentru această partidă găsești ponturi în categoriile pregătite pentru tine. Mai multe detalii şi ponturi pariuri Franța U21 – Croația U21.

În fiecare zi găseşti cele mai bune meciuri din care să faci profit la pariuri la categoria Biletul Zilei.

Dublăm banii cu biletul de cota 2 din 21 iunie 2019 cu meciurile zilei din cele mai tari competiții ale momentului, Campionatul European U21 și Copa America. Singurul duel din competiția americană este după miezul nopții și le pune față în față pe Ecuador și Chile. Duelurile de la această competiție aduc foarte multe surprize, cele mai bune exemple fiind egalurile obținute de Brazilia și Argentina în a doua rundă a grupelor. Din acest motiv, recomandăm să pariați cu grijă și să nu alegeți doar după numele echipelor. De asemenea, puteți încerca și pronosticuri noi de pariuri, diferite de clasicele 1, X sau 2.

Pentru cele mai tari ponturi, analize, dar şi informaţii foarte importante despre cele mai importante meciuri găseşti pe betmag.ro.

De asemenea, eşti mereu la curent cu ultimele oferte din lumea pariurilor, cele mai interesante promoţii ale caselor de pariuri, dar şi la curent cu ultimele trenduri din acest domeniu şi cum poţi paria mai profitabil.

Intră în fiecare zi pe betmag.ro şi pariază ca un profesionist, cu ponturile oferite de specialişti care sunt la curent cu tot ce se întâmplă în lumea sportului.

Închide ×