Fotbal international

Un nou fotbalist român la Real Madrid? “Solari a întrebat de mine. Mi-a zis că mă ia cu el oriunde!”

02.11.2018 | 19:10
Un nou fotbalist roman la Real Madrid Solari a intrebat de mine Mia zis ca ma ia cu el oriunde

Devine din ce în ce mai probabil să avem un nou fotbalist român la Real Madrid. Nicușor Craiu visează la o revenire în tricoul deținătoarei UEFA Champions League. De data aceasta ar juca pentru echipa de seniori, după ce în trecut a evoluat la grupele de juniori. Craiu l-a avut antrenor la academia galacticilor chiar pe Santiago Solari, omul de care se leagă acum toate speranțele jucătorului.

Nicușor Craiu a mai evoluat la Rayo Vallecano acolo unde a marcat gol după gol. În primul sezon a înscris nu mai puțin de 29 de goluri, iar în al doilea 22, dar la o categorie de vârstă mai mare. Românul a ales apoi să plece la Villareal pentru a avea șanse mai mari să joace la un nivel superior. Venirea lui Solari pe banca Realului ar putea schimba totul în cariera lui Craiu.

Un nou fotbalist român la Real Madrid. Nicusor Craiu
Nicușor Craiu evoluează în prezent pentru Villareal

Un nou fotbalist român la Real Madrid?

Craiu se bazează în afirmațiile sale și pe o promisiune pe care i-a făcut-o SolariLa una dintre ultimele mi-a spus că oriunde ar pleca el, ar vrea să mă ia și pe mine după el. Exact așa. Oriunde plec, aș vrea să te iau cu mine, a adăugat Nicușor Craiu

  • 5 ani a evoluat Santiago Solari pentru Real Madrid