News

Un nou imobil face furori pe piața din Cluj. Preț uriaș cerut pe garsoniera cu toaleta în bucătărie

Piața imobiliară din Cluj este un izvor nesecat de oferte care atrag atenția. Un cetățean cere un preț uriaș pe o garsonieră cu toaleta în bucătărie.
09.12.2022 | 23:45
Un nou imobil face furori pe piata din Cluj Pret urias cerut pe garsoniera cu toaleta in bucatarie
Preț uriaș cerut pentru o garsonieră din Cluj cu toaleta în bucătărie. Sursa foto: stiridecluj.ro
ADVERTISEMENT

Piața imobiliară din Cluj lovește din nou. De această dată, ”vedetă” este o garsonieră cu toaleta plasată în … bucătărie.

Preț uriaș cerut pentru o garsonieră din Cluj cu toaleta în bucătărie

La începutul acestui an, o garsonieră de doar 11 mp din Cluj Napoca devenea virală pe internet. Proprietarul cerea în schimbul închirierii ei suma de 200 de euro.

ADVERTISEMENT

Nu a trecut niciun an de la acest anunț, iar piața imobiliară din orașul de pe Someș surprinde cu o nouă ofertă cel puțin deosebită.

În ciuda crizei economice, prețurile chiriilor clujene și-au continuat creșterea accelerată. Dacă în 2021, cu 250-300 de euro, oamenii mai aveau posibilitatea să închirieze o garsonieră cât de cât decentă, în prezent, la aceeași bani, agențiile propun imobile destul de ”nonconformiste”.

ADVERTISEMENT

În această categorie putem include și cel mai recent anunț apărut, joi, pe un grup de Facebook destinat închirierii apartamentelor din Cluj-Napoca.

Potrivit informațiilor publicate de un agent imobiliar, o garsonieră mobilată și utilată modern se oferă spre închiriere cu 250 de euro.

ADVERTISEMENT

”Imobilul dispune de o suprafață utilă de 22 mp, acesta fiind conectat la rețeaua de termoficare, având termopane, parchet și gresie.

Locuința este compartimentată după cum urmează: 1 camera semidecomandata; 1 bucătărie; 1 baie; 1 loc de parcare. Preț: 250 euro/lună”, precizează agenția pe Facebook, conform ȘtirideCluj.ro.

ADVERTISEMENT

Internauții, șocați de această ofertă: ”Cu buda în bucătărie și vreți 250 de euro?”

În pozele postate pe site-ul de socializare în acest anunț, internauții au depistat o serie de detalii nelalocul lor în legătură cu garsoniera.

Mai mulți cetățeni au observat că toaleta imobilului este plasată în zona bucătăriei.

Astfel, s-a născut o întrebare retorică: ”250 de euro pentru o garsonieră cu toaleta în zona de gătit?”

”Cu buda în bucătărie și vreți 250 de euro? V-ați tâmpit de tot, jur!”, a fost comentariul unei clujence.

O alta a confirmat cele văzute de prima. ”Am văzut bine deci baia e în bucătărie”, a precizat o altă internaută.

ADVERTISEMENT