News

Un nou incident grav la metrou, în Capitală. O femeie s-a aruncat în fața trenului, la stația 1 Decembrie

A fost din nou alertă la metrou, în Capitală. O femeie s-ar fi aruncat în fața trenului, la stația 1 Decembrie. În ce stare se află.
17.05.2023 | 10:50
Un nou incident grav la metrou in Capitala O femeie sa aruncat in fata trenului la statia 1 Decembrie
Incident grav la metrou, în București. O femeie s-a aruncat în fața trenului, la stația 1 Decembrie. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un nou incident grav la metrou, în Capitală. Miercuri dimineață, o femeie s-a aruncat în faţa trenului, în stația 1 Decembrie. Se pare că e vorba de o persoană care are probleme psihice.

Incident grav la metrou, în București. O femeie s-a aruncat în fața trenului, la stația 1 Decembrie

Imediat, la fața locului au intervenit mai multe echipaje se salvare. Conform Gândul.ro, femeia a fost scoasă de sub metrou. Din fericire, aceasta nu a fost rănită grav, fiind conștientă. Ea urmează să fie transportată la spital pentru investigații.

ADVERTISEMENT

În urmă cu doar două zile, un alt incident, fără victime, s-a semnalat la metroul din Capitală. Metrorex anunța că luni, 15 mai, la ora 18.35, în trenul care a plecat din Pipera spre Berceni, a fost tras sistemul de alarmă de către un călător, în apropierea stației Universitate.

Conform procedurilor, trenul a fost retras la depou pentru analiză și verificări. Călătorii au fost debarcați la stația Universitate și au continuat deplasarea cu următorul tren sosit în stație. Prezentăm scuze călătorilor pentru disconfortul creat”, se arăta într-un comunicat al companiei de transport.

ADVERTISEMENT

O sinucidere a avut loc la metrou, în debutul lunii mai

Incidentul de miercuri de la metrou vine la mai puțin de două săptămâni de la un altul soldat cu un deces. Pe 5 mai, un bărbat de 44 de ani a murit, după ce a căzut pe şine în staţia Aviatorilor din Capitală.

Cel mai probabil a fost vorba de o sinucidere. La faţa locului s-au deplasat atunci echipaje de polițiștii, precum și de la Ambulanță, în vederea luării primelor măsuri.

ADVERTISEMENT

Incidentul din debutul lunii a avut loc în jurul orei 10.30, în stația de metrou Aviatorilor. Deși medicii au depus eforturi majore, bărbatul a fost declarat mort. Circulația trenurilor de metrou a fost reluată normal începând cu 12.03.

Metrorex informează că astăzi, 05.05.2023, în jurul orei 10.30, la stația de metrou Aviatorilor, un călător a căzut în calea de rulare, pe firul 1 (direcția Berceni), posibilă tentativă de suicid.

ADVERTISEMENT

Echipele SMURD interveni pentru a acorda primul ajutor. Personalul Metrorex reorganizează circulația pe un singur fir, astfel încât trenurile să circule în ambele direcții”, anunța, pe 5 mai, Metrorex, într-un comunicat.

ADVERTISEMENT
Tags: