Fotbal intern

Un nou jucător pe lista de transferuri a lui Gigi Becali! FCSB vrea un fotbalist de la CFR Cluj. “E cel mai bun!”

30.05.2019 | 08:25
Un nou jucator pe lista de transferuri a lui Gigi Becali FCSB vrea un fotbalist de la CFR Cluj E cel mai bun

După ce a anunțat că îi vrea pe Alex Pașcanu, Alex Băluță, Andrei Ivan, De Nooijer și George Pușcaș, patronul FCSB-ului a mai trecut un jucător pe lista de transferuri. Latifundiarul din Pipera a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Billel Omrani, atacantul celor de la CFR Cluj, despre care susține că este cel mai bun din România.

Billel Omrani, noul jucător de pe lista de transferuri a lui Gigi Becali

Francezul în vârstă de 25 de ani a ajuns la CFR Cluj în septembrie 2016 și mai are contract până în vara anului 2021. Acesta a jucat în 103 meciuri pentru campioana României, a înscris 24 de goluri și a oferit 24 de pase decisive, iar Gigi Becali dorește să-l aducă la FCSB pentru a face echipă în atac cu Harlem Gnohere.

“Omrani e cel mai bun atacant din România. Nu îl putem compara cu Rondon sau cu altcineva”, a spus Gigi Becali, conform TV Digi Sport. Acesta a mai vorbit și despre George Pușcaș, fotbalist care s-a declarat încântat de interesul latifundiarului din Pipera, dar care a anunțat că își dorește să rămână în străinătate. “Pe George Pușcaș tot încerc de vreo trei ani să îl aduc. Am făcut și ofertă de trei milioane la un moment dat pe el. Nu am putut. S-a dus Palermo în Liga 3, dar tot nu îl pot lua, se duce la alții”, a spus Becali.

Billel Omrani se bucură după câștigarea titlului de campioană alături de trofeu. Sursă foto: sportpictures.eu
Billel Omrani se bucură după câștigarea titlului de campioană alături de trofeu. Sursă foto: sportpictures.eu

Gigi Becali l-a vrut pe Omrani și în vara anului 2018

Nu este prima dată când Gigi Becali dorește să îl transfere pe Billel Omrani. Latifundiarul din Pipera era foarte aproape să îl convingă pe atacantul francez să semneze cu vicecampioana României în vara anului 2018, dar ardelenii au fost mai rapizi și vârful și-a prelungit înțelegerea până în 2021.

“Astăzi, sunt titular indiscutabil şi mă simt foarte bine. Am avut multe oferte să merg în altă parte, inclusiv la unul dintre cluburile din capitală, Steaua Bucureşti, unde aproape că am semnat. De asemenea, am avut o propunere foarte bună din China, aş fi putut pleca şi aş fi fost foarte bine financiar, dar am vrut să mă concentrez asupra fotbalului”, spunea Billel Omrani în luna aprilie.