Life

Un nou jurat surpriză la emisiunea iUmor de la Antena 1. Cine este, de fapt, Vio

Un nou jurat surpriză își face apariția la iUmor. De această dată, Vio este cel care a acceptat provocarea producătorilor și va sta la masă alături de Delia, Cheloo și Costel.
10.11.2022 | 14:51
Un nou jurat surpriza la emisiunea iUmor de la Antena 1 Cine este de fapt Vio
Cine este Vio, juratul surpriză de la iUmor. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

După cum ne-am obișnuit deja, în fiecare weekend, cei de la Antena 1 vin cu nume noi la iUmor. Astfel, duminică seară, telespectatorii îl vor putea vedea pe Vio.

Cine este Vio, juratul surpriză de la iUmor

În ultimele săptămâni le-am putut vedea pe Anastasia Soare și pe Nicoleta Luciu la masa juraților alături de Cheloo, Delia și Costel. Acum însă, un coleg de breaslă vine mai hotărât ca niciodată.

ADVERTISEMENT

Vio are o experiență de peste 18 ani în lumea stand-up comedy, iar cu siguranță nu puțini sunt cei care i-au mai auzit numele până acum.

Începând cu anul 2009, alături de Teo și de Costel, Vio a deschis Club 99, care și în prezent este cel mai bine cotat club stand up comedy autohton din România, iar multe persoane aleg să meargă acolo pentru a se încărca cu voie bună.

ADVERTISEMENT

Cât despre invitația de la iUmor, artistul a acceptat fără să stea prea mult pe gânduri propunerea celor de la Antena 1 și știe foarte bine ce îl așteaptă. Deși mulți concurenți îl vor lua la roast, asta nu este deloc o problemă pentru el.

”M-a bucurat invitația în juriul iUmor și mi-a plăcut să văd la Delia și Cheloo ce înseamnă să ai experiență în a juriza un astfel de concurs.

ADVERTISEMENT

Eu aș vrea să cred că am avut chimie cu ei, dar nu cred că o să mă invite la ziua lor prea curând. Costel, da“, a spus Vio.

Doi invitați surpriză la ediția iUmor de duminică seară

În cadrul ediției de dumincă seară de la iUmor, telespectatorii vor vedea fel de fel de momente. Chiar și Vio a fost surprins de anumiți concurenți, însă la finalul zilei, experiența a fost una cât se poate de frumoasă pentru el.

ADVERTISEMENT

De asemenea, pe lângă Vio și alte două nume impresionante le vom vedea în platoul de la Antena 1. Gabriel Gherghe și Mukinka sunt cei doi invitați speciali de la iUmor.

Au reușit deja să cucerească publicul, dar și jurații cu glumele lor, iar acesta este și motivul pentru care se reîntorc.

Amintim că la masa juraților de la iUmor a stat până de curând și Mihai Bendeac, care, în urma unui scandal, a decis să se retragă.

ADVERTISEMENT