Fotbal international

Un nou meci reușit pentru Hațegan în Liga Campionilor. A arbitrat fără greșeală Porto – Schalke 3-1

Autor: Alin Miu | 29.11.2018 | 00:29
Un nou meci reușit pentru Hațegan în Liga Campionilor. A arbitrat fără greșeală Porto - Schalke 3-1
Un nou meci reușit pentru Hațegan în Liga Campionilor

Ovidiu Hațegan a avut parte de o nouă prestație bună în grupele Ligii Campionilor, oficiind cu succes duelul dintre Porto și Schalke, încheiat cu victoria gazdelor, scor 3-1

Chiar dacă miza meciului nu a fost una deosebită, cele două echipe obținând calificarea în optimi după ce Lokomotiv a învins-o pe Galatasaray, Hațegan a avut parte de două faze complicate, pe care le-a judecat bine.

Hațegan a arbitrat fără greșeală Porto – Schalke 3-1

Prima fază a avut loc în minutul 20, atunci când FC Porto a solicitat o lovitură de la 11 metri pentru un henț în careu. Pe reluări se poate vedea însă că intervenția jucătorului de la Schalke a fost una corectă, iar Hațegan a procedat bine lăsând jocul să continue.

În minutul 87, povestea a fost similară. Hațegan a dictat penalty pentru Schalke, după un henț în careu al lui Olivier Torres. Vezi aici cele două faze video

Hațegan a fost în centrul atenției și la duelul din Liga Națiunilor, dintre Germania și Olanda. A izbucnit în plâns la finalul partidei după ce a aflat că mama sa a murit, iar Van Dijk a venit să-l consoleze.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK.RO, Mihai Pintilii l-a „înțepat” pe Hațegan, despre care a spus că și-a uitat trecutul.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!