News

Un nou monolit metalic își face apariția în SUA. Zeci de turiști, uimiți de obiectul misterios

03.12.2020 | 10:02
Un nou monolit metalic isi face aparitia in SUA Zeci de turisti uimiti de obiectul misterios
ADVERTISEMENT

Un nou monolit metalic misterios a fost descoperit în Statele Unite ale Americii, la doar o zi după dispariția celui amplasat ilegal pe dealul Bâtca Doamnei din Piatra Neamţ, zonă în care se afla și cetatea dacică Petrodava.

Potrivit ziarului local din Atascadero, un orășel situat pe coasta centrală a Californiei, coloana argintie a apărut din senin pe vârful muntelui Pine și s-a transformat deja într-un adevărat obiectiv turistic. Zeci de persoane l-au fotografiat, iar imaginile au devenit rapid virale pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Nu este singurul obiect care a apărut subit peste ocean. Săptămâna trecută, o structură asemănătoare a stârnit uriașe controverse în mediul online, după ce a fost descoperită în deșerturile din Utah.

Încă un monolit misterios în SUA. A uimit zeci de turiști

Obeliscul cu trei feţe pare a fi realizat din oţel inoxidabil, are 3 metri înălţime şi o lăţime de 45 de centimetri.

ADVERTISEMENT

Obiectul este sudat pe fiecare parte, cu nituri care leagă panourile laterale pentru a forma un cadru de oţel”, relatează ziarul local din Atascadero.

În ceea ce privește monolitul metalic amplasat ilegal pe dealul Bâtca Doamnei din Piatra Neamţ, acesta a dispărut după doar patru zile, chiar pe 30 noiembrie, când a fost sărbătorit Sfântul Apostol Andrei, dând astfel naștere unor scenarii demne de filmele horror.

ADVERTISEMENT

Se spune că în noaptea dinaintea acestei zile își fac apariția lupi siniștri care pot vorbi și oameni care se transformă în vârcolaci. „Structura înaltă de aproape 3 metri a dispărut în liniște peste noapte, precum a fost ridicată săptămâna trecută”, a explicat jurnalistul Robert Iosub, unul dintre cei care au apucat să vadă straniul obiect.

Presupunerea mea este că niște adolescenți extratereștri, obrăznicuți și teribiliști, au plecat de-acasă cu OZN-ul părinților și au început să planteze monoliți metalici prin lume.

ADVERTISEMENT

Mai întâi în Utah și apoi la Piatra Neamț. Sunt onorat că au ales orașul nostru”, a declarat și Andrei Carabalea, primarul din Piatra Neamț. Între timp, polițiștii au deschis o anchetă cu privire la monolitul instalat ilegal într-o zonă arheologică protejată.

ADVERTISEMENT
Tags: