Life

Un nou post de televiziune va apărea în România: “Am vrea să pornim proiectul în câteva luni”

Un nou post de televiziune va apărea în România. Este vorba despre un post de muzică și a primit deja licență de la CNA. Acesta ar urma să fie lansat peste câteva luni.
16.03.2022 | 19:16
Un nou post de televiziune va aparea in Romania Am vrea sa pornim proiectul in cateva luni
Un nou post de televiziune va apărea în România. Sursa foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Disco Mix, un nou post de televiziune, va apărea în România și a primit deja licență audiovizuală cu acoperire în toată ţara, de la CNA. Postul ar urma să fie lansat în următoarele luni și este dedicat muzicii disco.

Disco Mix, un nou post de televiziune, va apărea în curând în România

Postul TV va difuza, așa cum sugerează și numele, muzică disco. Proiectul urmează să fie pornit în câteva luni, așa că ar urma să fie lansat în viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT

“Am vrea să pornim proiectul în câteva luni de zile, pentru că vrem să ne legăm de un eveniment al muzicii disco”, a declarat Laurenţiu Megelea membrilor CNA, informează Paginademedia.ro.

Laurențiu Megelea este proprietarul Best Mixmedia, societatea care va opera noul post TV. Televiziunea va fi lansată cu o investiţie estimată la 74.000 de euro, potrivit proiectului care a fost depus la CNA.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții societății sunt în discuții cu diverse case de muzică pentru a prelua videoclipuri care vor fi difuzate pe noul post TV.

“Programul vrea să vină pe piaţa audiovizuală pe o nişă pe care am descoperit o ca fiind liberă şi dat fiind faptul că avem o experienţă de mulţi ani în industria aceasta de media, considerăm că putem realiza acest proiect.

ADVERTISEMENT

Suntem în discuţii cu diverse case de muzică pentru a prelua diferite videoclipuri.”, a mai explicat Laurențiu Megelea.

Societatea Bestmix Media este deținută de Laurențiu Megelea (95%) și de Ioana Zamfir (5%). Aceasta operează șapte licențe audiovizuale, printre care și Radio Best FM.

ADVERTISEMENT

De asemenea, societatea mai operează și posturile de televiziune București TV, Valea Prahovei TV, Party Mix 4K, Mix Teleshop, Shop on TV și Travel Mix HD. Acesta din urmă emite și în varianta 4K.

Disco Mix ar fi prima televiziune de muzică exclusiv disco din România. Vor fi difuzate videoclipuri ale artiștilor consacrați, reprezentanți ai acestui gen muzical.

ADVERTISEMENT