Fotbal intern

Un nou post TV 100% de sport în România! Transmite meciurile din Liga 1 și Liga Campionilor

16.04.2019 | 21:54
Un nou post TV 100 de sport in Romania Transmite meciurile din Liga 1 si Liga Campionilor

Look TV a devenit în toamna anului trecut Look Sport, iar de curând CNA a aprobat trecerea acestui brand de la un post TV generalist la unul 100% de sport. Pe lângă Look Sport 1, acum sunt disponibile Look Sport 2 și Look Sport 3. 

Un nou post TV 100% de sport în România!

Posturile Look Sport sunt deținute de compania Clever Media Network. Cele mai importante competiții pe care Look Sport le are în portofoliu în acest moment sunt fără îndoială Liga Campionilor și Liga 1 Betano, însă telespectatorii mai pot găsi acolo multe alte evenimente sportive, inclusiv campionatul Portugaliei, care se vede exclusiv pe Look Sport.

Liga Campionilor generează un interes uriaș în rândul românilor și în actuala stagiune, chiar dacă echipele noastre au uitat cum e să mai joci la cel mai înalt nivel. Sunt șanse decente să avem parte de o finală Barcelona – Juventus, ceea ce ar reprezenta un nou duel direct între cei mai buni fotbaliști ai planetei, Lionel Messi și Cristiano Ronaldo.

Meciurile lui Juventus din Champions League se vad la Look Sport
Meciurile lui Juventus din Champions League se vad la Look Sport

Până acolo, mai este cale lungă însă. Barcelona și Juventus joacă marți seara în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Barcelona stă la adăpostul victoriei cu 1-0 obținută pe Old Trafford cu Manchester United, în timp ce Juventus nu este nici pe departe sigură de calificare, după 1-1 în tur cu Ajax.

Dacă vor trece de aceste adversare, Barcelona și Juventus pot avea adevărate finale încă din semifinale. Catalanii au șanse mari să se dueleze cu Liverpool în penultimul act, în timp ce echipa lui Cristiano Ronaldo o va înfrunta pe Manchester City sau pe Tottenham.

Telespectatorii Look Sport au parte de un duel pasionant și în Liga 1 Betano, acolo unde CFR Cluj are trei puncte avans față de FCSB cu trei etape înainte de finalul sezonului.

Tags: