Fotbal intern

Un nou proces pentru Dinamo! Dorin Șerdean a dat în judecată clubul

18.03.2021 | 09:42
Un nou proces pentru Dinamo Dorin Serdean a dat in judecata clubul
ADVERTISEMENT

Președintele executiv instalat de investitorii spanioli la Dinamo, Dorin Șerdean, a dat în judecată clubul considerând că a fost înlăturat abuziv din funcția pe care o ocupa la gruparea din Ștefan cel Mare.

În ședința CA din urmă cu o lună s-a ratificat decizia îndepărtării lui Șerdean din toate funcțiile de la Dinamo. Acesta a pierdut dreptul de semnătură și i s-a desfăcut contractul de muncă.

ADVERTISEMENT

Omul de încredere a lui Pablo Cortacero consideră ilegală ședința CA prin care a fost demis de la cârma clubului.

Dorin Șerdean, proces cu Dinamo după ce a fost dat afară

Dinamo traversează cea mai neagră perioadă din istoria clubului, pe lângă problema sportivă, echipa aflându-se în subsolul clasamentului la retrogradare, situația la nivel înalt este una tensionată din cauza faptului că investitorii spanioli au dispărut fără urmă, fanii din DDB se zbat să aducă bani pentru a nu se intr înb faliment și, colac peste pupăză, Dorin Șerdean a deschis un proces împotriva clubului.

ADVERTISEMENT

Îndepărtat de la conducere după ședința Consiliului de Administrație, omul de afaceri din Alba Iulia a decis să dea în judecată clubul Dinamo. Conform procesului înregistrat la data de 19 februarie 2021, Șerdean reclamă concedierea din cadrul clubului.

Pentru monent, Tribunalul București nu a stabilit niciun termen în acest nou proces pe care oamenii care au preluat clubul Dinamo de la Ionuț Negoiță încearcă să revină la conducere, acolo de unde au fost îndepărtați de fanii din DDB.

ADVERTISEMENT

proces Dinamo Dorin Șerdean

Zi decisivă pentru viitorul lui Dinamo

Până la judecata cu Șerdean, Dinamo trece printr-un proces extrem de important. Acționarul majoritar Pablo Cortacero (72,8%) vrea să fie repus în drepturi după ce s-a adresat instanțelor pentru că ar fi fost destituit în mod neîntemeiat din Consiliul de Administrație. Iar cererea lui Cortacero se judecă joi la Tribunalul București.

Pe data de 18 februarie a fost primul termen, însă nici măcar avocatul lui Pablo Cortacero nu s-a prezentat la proces. Atunci, magistrații au decis amânarea cu o lună pentru un verdict în procesul dintre DDB și spaniolul misterios.

ADVERTISEMENT

Spiritele s-au încins în ultimele zile când Pablo Cortacero și-a anunțat revenirea prin intermediul FANATIK. Ibericul a avut un mesaj războinic și a spus că nici nu îi trece prin cap să negocieze vânzarea acțiunilor pe care le deține.

ADVERTISEMENT