Life

Un nou reality show va debuta la Antena Stars. La Famiglia, cu Amalia Bellantoni, începe în weekend

Sâmbătă, Antena Stars lansează cea mai nouă producție. La Famiglia, cu Amalia Bellantoni. Emisiunea urmărește viața de zi cu zi a familiei fostei concurente de la Chefi la cuțite.
05.01.2022 | 17:08
Un nou reality show va debuta la Antena Stars La Famiglia cu Amalia Bellantoni incepe in weekend
Un nou reality show va debuta la Antena Stars
ADVERTISEMENT

Antena Stars lansează un nou reality show. Sâmbătă, 8 ianuarie, de la ora 16.00, începe La Famiglia, cu Amalia Bellantoni.

Emisiunea va urmări ce se întâmplă cu familia Bellantoni, atât în viața de zi cu zi, cât și în mediul de business.

ADVERTISEMENT

Telespectatorii o cunosc destul de bine pe Amalia Bellantoni, după ce aceasta a participat la emisiunea Chefi la cuțite.

Un nou reality show va debuta la Antena Stars. La Famiglia, cu Amalia Bellantoni, începe în weekend

Sicilianca de la Chefi la cuțite, așa cum o cunosc telespectatorii, este protagonista celui mai nou reality show de la Antena Stars. Cea mai nouă producție a postului se numește La Famiglia, cu Amalia Bellantoni. Va debuta sâmbătă, 8 ianuarie, de la ora 16. Aceasta va fi difuzată doar în weekend.

ADVERTISEMENT

Telespectatorii vor urmări viața de zi cu zi a unei familii mixte. O româncă, un sicilian și cei doi copii ai lor. În cadrul acestei emisiuni, fanii vor avea ocazia să vadă activități diverse de la plantatul legumelor, creșterea și îngrijirea animalelor, sau cum se produce mozzarella.

“Acest reality show vine într-o perioadă cum nu se putea mai potrivită pentru familia noastră! După o perioadă îndelungată cu activități restrânse, din cauza pandemiei, o luăm de la capăt și ne întoarcem la origini și nu oricum, ci în adevăratul sens al cuvântului.

ADVERTISEMENT

Astfel, telespectatorii ne vor putea urmări în activități dintre cele mai diverse – creșterea animalelor, plantarea legumelor pentru business și nu numai, diverse activități din zona producției de mozzarella – inclusiv mulsul animalelor pe care acum ceva timp nici măcar nu m-aș fi gândit că le-aș fi putut vedea în vecinătate, darămite să stau în preajma lor”, a declarat Amalia Bellantoni.

Amalia Bellantoni a dezvăluit în timpul emisiunii Chefi la cuțite, faptul că soțul ei este un bucătar renumit, Domenico Bellantoni. Acesta a fost ales de către Guvernul Siciliei ca bucătar ambasador al Siciliei în lume.

ADVERTISEMENT

Cine este Amalia Bellantoni

Amalia Bellantoni a fost stewardesă în trecut. Românca a participat la Chefi la cuțite și a reușit să rămână destul de mult în concurs, deși a stârnit o mulțime de scandaluri.

Amalia a declarat la audiții că deține împreună cu soțul său un restaurant cunoscut în București, iar meniul lor are 100 de pagini.

“Este un bussiness de familie. Și adunând de la fiecare din familie câte unul, două preparate, ca într-o culegere, de-a lungul anilor am făcut o mică teză de doctorat în gastronomia siciliană. Și acum mă consider o mică maestră în Cassata siciliana. Avem și o fabrică de brânză”, spunea Sicilianca la Antena 1. 

ADVERTISEMENT
Tags: