Încă un român în Serie A! Boldor merge să salveze Verona de la retrogradare

Tibi Demeter   
în Fotbal international
09/01/2018, 13:14
Încă un român în Serie A! Boldor merge să salveze Verona de la retrogradare

Deian Boldor, fost internaţional român de tineret, a evoluat în ultimele luni la Montreal Impact în MLS, dar se va întoarce din 2018 la Verona. Fundaşul  de 22 de ani nu s-a adaptat cerinţelor din fotbalul de peste Ocean şi a prins doar cinci partide în tricoul canadienilor. Fundaşul se va alătura lui George Puşcaş, de la Benevento, Vlad Chiricheş, Napoli, Radu Ştefan, Lazio Roma şi Adrian Stoian, Crotone, pe lista românilor din Serie A.

Fotbalistul trecut pe la academia celor de la AS Roma a fost împrumutat la începutul sezonului de către Bologna până în 2012, însă urmează să revină în Serie A la echipa la care a evoluat în ssezonul anterior în Serie B. Jurnaliştii italieni de la Gazzetta dello Sport au anunţat că transferul românului a fost deja încheiat de către  Filippo Fusco, directorul sportiv al echipei.

Pentru Deian Boldor ar putea să fie primele minute în Serie A

Deşi se află în Italia din 2011, atunci când AS Roma l-a cumpărat de la LPS Banatul Timişoara în schimbul a 120.000 de euro, Boldor nu a evoluat până acum în Serie A. Fotbalistul a fost împumutat sau transferat pe la formaţii precum Verona, Pescara sau Virtus Laciano, echipe la care nu a avut posibilitatea să evolueze în Serie A.

Verona este pe locul 19 în Serie A cu doar 13 puncte acumulate în primele 20 de etape din acest sezon. Trupa antrenată de Fabio Pecchia are ca obiectiv salvarea de la retrogradare la finalul stagiunii, iar în funcţie de acest lucru se va decide şi viitorul lui Boldor pe stadio Marc’Antonio Bentegodi.

Închide ×