Sport

Un nou scandal a izbucnit la Dinamo. Răzvan Zăvăleanu, contestat de fanii-acționari

Dinamo o duce din rău în mai rău, iar scandalurile se țin lanț. Ultimul dintre ele îl are în prim-plan pe Răzvan Zăvăleanu, care i-a înfuriat pe fanii-acționari.
26.09.2022 | 09:13
Un nou scandal a izbucnit la Dinamo Razvan Zavaleanu contestat de faniiactionari
Dinamo o duce din rău în mai rău, iar scandalurile se țin lanț. Ultimul dintre ele îl are în prim-plan pe Răzvan Zăvăleanu, care i-a înfuriat pe fanii-acționari
ADVERTISEMENT

”Câinii” se zbat în anonimat și în Liga 2 Casa Pariurilor, având doar 6 puncte acumulate în 7 etape, după ce au pierdut și întâlnirea de la Buzău.

Răzvan Zăvăleanu, subiect de scandal la Dinamo

Pe lângă dezastrul din plan sportiv, la Dinamo continuă problemele și pe parte administrativă din cauza lipsei banilor. Acest lucru a adus un nou scandal, de această dată între fanii-acționari și administratorului judiciar Răzvan Zăvăleanu.

ADVERTISEMENT

Totul a plecat de la faptul că acesta a decis să i se plătească fostului antrenor Dario Bonetti suma de 48.000 de euro, echivalentul a opt salarii restante din perioada septembrie 2021 – mai 2022, plus 1.567 de lei, contravaloarea biletelor de avion.

Conform gsp.ro, acțiunea lui Răzvan Zăvăleanu nu este deloc pe placul suporterilor dinamoviști, aceștia considerând că tehnicianul italian nu are niciun drept să ceară acești bani. În acest sens, Asociația PCH – DDB a contestat la tribunal decizia.

ADVERTISEMENT

Fanii cotizanți sunt de părere că suma pretinsă de Dario Bonetti este ”nedovedită și nemeritată” și menționează că ”administratorul judiciar a înțeles în mod greșit să dispună în sarcina clubului plata remunerațiilor lunare”.

Cum explică APCH – DDB cererea de anulare a plății către Bonetti

”Dario Bonetti a fost de rea-credință și dă dovadă în continuare de rea-credință solicitând achitarea unor sume pentru care nu este îndreptățit, împovărând atât clubul, cât și miile de oameni ce susțin echipa

ADVERTISEMENT

Este de la sine înțeles că indiferent modul în care a fost demis dl. Bonetti, efectele contractului de activitate sportivă au încetat, iar o revenire acestei decizii este inaplicabilă. Mai mult decât atât, trebuie menționat faptul că administratorul judiciar nu a avut în vedere prevederile art. 2, lit. d) din Contractul de activitate sportivă încheiat între părți.

Dario Bonetti a fost absent nemotivat de la pregătirile echipei mai bine de o săptămână. Trebuie menționat faptul că rezilierea putea fi făcută de către Dinamo 1948 fără nici măcar a comunica o notificare în acest sens.

ADVERTISEMENT

Nu putem admite că antrenorul ar putea beneficia de remunerațiile până la finalul contractului din moment ce acesta a fost denunțat de către Dinamo 1948 în conformitate cu prevederile contractului încheiat între părți”, se arată în contestația APCH.

Dario Bonetti a vorbit pentru FANATIK la începutul lunii august despre banii pe care îi are de primit după ce a câștigat procesul intentat clubului Dinamo, iar antrenorul italian a spus că nu este dispus să renunțe la niciun leu din această sumă.

ADVERTISEMENT