ADVERTISEMENT
Life

Un nou scandal cu Alex Bodi, acuzat că și-ar fi snopit în bătaie fosta nevastă de Revelion. Ce susține avocatul acestuia

Autor: Dan Suta | 02.01.2021 | 17:30
Un nou scandal cu Alex Bodi, acuzat că și-ar fi snopit în bătaie fosta nevastă de Revelion. Ce susține avocatul acestuia
Alex Bodi a fost căsătorit cu Iulia Sălăgean înainte de Bianca Drăgușanu. Foto: Instagram

Alex Bodi este pândit și în 2021 de scandaluri! Nici nu bine a început anul, că fostul partener al Biancăi Drăgușanu, aflat în arest la domiciliu, după ce a stat câteva săptămâni bune în spatele gratiilor vizat într-un dosar de proxenetism instrumentat de DIICOT, este acuzat că a bătut-o pe fosta nevastă, Iulia Sălăgean, la vila din Tunari.

ADVERTISEMENT

Avocatul afaceristului din Mediaș, Cătălin Dancu, spune că informațiile apărute în spațiul public în ultimele 48 de ore sunt false. Acesta a explicat ce s-a întâmplat, de fapt, între Iulia și Alex Bodi.

Bodi ar fi agresat-o fizic pe fosta nevastă cu care ar fi intrat în contact, deși nu au voie, pe 31 decembrie. În ultima zi a anului trecut, Iulia s-ar fi dus la vila din Tunari unde acesta își petrece arestul la domiciliu, iar întâlnirea intempestivă ar fi zbuciumat puțin apele.

ADVERTISEMENT

Alex Bodi, acuzat că și-a bătut fosta soție de Revelion

Incidentul despre care presa a scris acum două zile este o exagerare, susține Cătălin Dancu, ba chiar spune că este un fake news. Acesta a explicat la Antena Stars ce s-a petrecut acolo în ziua de Revelion.

„Punctul meu de vedere este că evenimentul sau incidentul este un fake news, creat de către fosta doamnă Bodi. Aceasta a venit ilegal pe proprietatea clientului meu. Aceasta a încălcat legea şi hotărârea judecătorească care îi interzicea să ia legătura cu clientul meu.

ADVERTISEMENT

În mod fals a informat opinia publică că ar fi fost agresată sau că ar fi fost jignită de către cel pe care îl apăr. În realitate nu a existat niciun incident de nicio natură.

„Și-a creat în mod fals un pretext”

Şi-a creat în mod fals un pretext, iar noi am anunţat imediat poliţia care a sosit în câteva minute la faţa locului, iar ofiţerii de poliţie au întocmit documentele legale pe baza vizionării tuturor filmărilor făcute de camerele de înregistrare de la locuinţa clientului meu, şi care au constatat fără echivoc că acesta nu are absolut nicio implicare în aşa zisul eveniment.

ADVERTISEMENT

În momentul în care autorităţile au verificat şi au constatat că acesta nu are nicio implicare şi este nevinovat, bineînţeles că nu poate să suporte nici consecinţele legi.

Noi vom urma calea legală, vom depune probele la autorităţile competente, parchet, instanţe judecătoreşti, şi vom solicita la rândul nostru luarea celor mai drastice măsuri împotriva ei pentru maniera în care a creat în mod artificial acest demers”, a declarat Dancu la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Iulia Sălăgean a fost suspectată, și încă este, că l-ar fi denunțat pe Alex Bodi în dosarul de proxenetism care i-a stricat acestuia sfârșitul de an, mai ales că gurile rele spun că aceasta ar fi fost obligată să se prostitueze de către ex-ul Biancăi Drăgușanu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!