News

Un nou scandal cu polițiști. Un tânăr este imobilizat din cauza unei amenzi. Video

06.05.2020 | 18:51
Un nou scandal cu politisti Un tanar este imobilizat din cauza unei amenzi Video
ADVERTISEMENT

Un nou scandal în care au fost implicați polițiști a avut loc la Galați, acolo unde un tânăr a fost imobilizat de oamenii legii din cauza unei amenzi.

Mai mulți polițiști, implicați într-un scandal la Galați

Un nou scandal cu polițiști a avut loc, zilele trecute, la Galați, unde oamenii legii au imobilizat un tânăr din cauza unei amenzi, informează Mediafax.

ADVERTISEMENT

Incidentul s-a petrecut pe unul dintre bulevardele din orașul Galați și se pare că tânărul a fost amendat de oamenii legii pentru că nu a respectat prevederile ordonanțelor militare.

Tânărul a filmat momentul cu telefonul mobil, iar din imagini se aude cum acesta le cere explicații polițiștilor

ADVERTISEMENT

„Păi de ce să plătesc sancţiune frate? Uite, am declaraţie, eu vin dinspre Movilei. Păi, voi îmi daţi amendă 20 de milioane. Cât? 10.000 de lei?

Amenda enormă primită de tânăr

Băi, dar cum să-mi dai 20 de milioane când eu vin de la muncă şi am declaraţie”, spune tânărul, în timp ce oamenii legii îl roagă să urce înapoi în mașină și să plece acasă.

ADVERTISEMENT

Tânărul nu renunță și, după ce ridică tonul, începe să-i înjure pe polițiștii și jandarmii veniți la fața locului. Oamenii legii îl imobilizează pe bărbat pentru a-l duce la secție, iar acesta îi dă telefonul unui prieten, căruia îi spune să filmeze în continuare.

Între timp, tânărul reușește să scape și încearcă să fugă, dar este prins repede de polițiști și imobilizat din nou.

ADVERTISEMENT

„Băi frate, nu-l puneţi pe jos, e ud. Ce treaba ai tu cu telefonul meu, eu vreu să filmez, ia mâna de pe telefon… Nu am voie să merg pe stradă, cum asta? Şi cine mai merge acum acasă? Băi frate, ce urât face şi ală, a fugit”, spune prietenul bărbatului.

În cele din urmă, oamenii legii au declarat că tânărul în cauză a fost sancționat cu 20.000 de lei întrucât declarația pe propria răspundere nu era completată corespunzător. Mai mult, bărbatul a primit încă 1.450 pentru că nu a respectat indicațiile polițiștilor și s-a ales și fără permis pentru 30 de zile.

Oamenii legii nu l-au iertat nici pe celălalt bărbat, acesta fiind amendat cu 2.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor impuse prin ordonanțele militare.

 

ADVERTISEMENT
Tags: