Life

Un nou scandal în echipa Faimoșilor la Survivor România 2023. Kamara, pus la zid de Doc

Un nou scandal în echipa Faimoșilor la Survivor România 2023. Kamara a fost pus la zid de Doc, iar cei doi și-au spus cuvinte grele.
15.02.2023 | 23:03
Un nou scandal in echipa Faimosilor la Survivor Romania 2023 Kamara pus la zid de Doc
Un nou scandal în echipa Faimoșilor la Survivor România 2023. Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Nervii sunt întinși la maximum în ediția din această seară de la Survivor România și în tabăra Faimoșilor nu s-au terminat reproșurile, astfel a avut loc o nouă ceartă în echipa lor, după ce Ada a pierdut în fața Codruței de la Războinici.

Un nou scandal în echipa Faimoșilor

Kamara și Doc și au spus niște cuvinte dure în această seară. Scandalul din echipa Faimoșilor a izbuncit după ce concurenții au început să discute o nouă strategie pentru joc după ce Ada s-a întors învinsă de pe teren pentru că a pierdut în fața Codruței Began de la Războinici.

ADVERTISEMENT

„Nu-l lași pe bară, că n-ai cum. Mai sunt patru băieți. Da, și cineva trebuie să rămână pe bară. A rămas Kamara, care e problema? Da, tu, stai jos! Toată lumea a rămas ieri pe bară”, a spus Doc.

Nemulțumit, Kamara a ținut să precizeze că a mai stat pe bară și în jocul de ieri: „Tot eu am rămas și ieri pe bară”, i-a spus Kamara, la care Doc a răspuns: „Și ce? Dacă o faci pentru echipă, care e problema?”

ADVERTISEMENT

„Dar de ce, că am dat bine?”, a spus Kamara, iar răspunsul din partea lui Doc a venit rapid: „Ai dat bine, dar nu este în regulă să joci cu Dan pentru că este mai puternic”, a spus Doc.

A intervenit și Dan Ursa în scandalul dintre cei doi Faimoși și a spus că se simte onorat dacă din cauza lui se ceartă. „Dacă vă certați pentru mine, eu sunt super onorat”, a spus Dan Ursa.

ADVERTISEMENT

Cuvinte grele pentru Doc la adresa lui Kamara

Conflictul a continuat și după ce noua strategie care nu îl implica pe Kamara nu a dat roade, iar Faimoșii au pierdut un punct, iar cei doi și-au adresat iarăși cuvinte grele.

„Nu fii prost, nu fii prost”, i-a spus Doc lui Kamara, după ce au pierdut punctul, iar Războnicii le-au râs în față că au pierdut și ar fi trebuit să îl pună pe Kamara. „Doc, vezi că vorbești aiurea. Ai grijă cum vorbești”, i-a spus Kamara.

ADVERTISEMENT

Ulterior, și Dan Pavel i-a întrebat pe cei doi despre motivul pentru care s-au certat. „S-a întâmplat să nu se respecte o strategie, în momentul în care ele nu sunt respectate poate să devină alt joc. Durerea o trăim fiecare în felul lui”, a spus Kamara.

„Considerăm că alegerile au fost cele care au fost ok, doar că nu am luat punctele necesare. Suntem zece oameni care își permit să aibă păreri diferite, iar eu cu Kamara nu mă coordonez mai deloc”, a spus și Doc.

ADVERTISEMENT
Tags: